I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 6+ m.
Prekės ženklas: LEGO DISNEY
Kilmės šalis: Kinija

Apie prekę

Su šiuo vaizduotę žadinančiu LEGO® ǀ Disney Moanos kelvedės valties (43210) rinkiniu bet kurio vaiko ar Disney filmo „Moana“ gerbėjo nuo 6 metų lauks linksmi nuotykiai. Rinkinyje yra dvigubo korpuso valtis su nuimama priedanga ir spausdinta bure, daiktų saugykla, 2 LEGO lėlyčių figūrėlės, LEGO delfino figūrėlė ir puošybos elementai. Tegu programėlė „LEGO® Builder“ padeda vaikams leistis į lengvą konstravimo kelionę, kurios metu jie galės priartinti ir sukinėti trimačius modelius, išsaugoti rinkinius ir stebėti progresą

Betarpiškas žaidimas

Šiame detaliame rinkinyje gausu funkcijų ir priedų, su kuriais vaikai galės žaisti vaidmenimis, atkurdami filmo scenas ar sukurdami savąsias. Laivas sujungia veiksmą ir žaidimą namuose, todėl skatinamas vaikų kūrybiškumas. Galima žaisti atskirai arba su kitais LEGO ǀ Disney rinkiniais (parduodami atskirai).

Smagūs personažai

Šis rinkinys, leidžiantis vaikams sparčiai žaisti su LEGO Moanos ir Sinos figūrėlėmis bei LEGO delfino figūrėle, yra šauniįkvepianti dovana bet kuriam Disney gerbėjui.

  • Nevaržomas žaidimas. Padovanokite šį įkvepiančių detalių kupiną LEGO® ǀ Disney Moanos kelvedės valties (43210) rinkinį Disney Moanos gerbėjui nuo 6 metų, mėgstančiam valtis.
  • Kūrybiškos pramogos. Rinkinyje yra dvigubo korpuso valtis su bure, didelis denis su priedanga, 2 lėlyčių figūrėlės, LEGO gyvūno figūrėlė ir daugybė puošnių, žaidimą įkvepiančių detalių.
  • Mylimi personažai. Rinkinyje yra Disney Moanos ir Sinos LEGO® lėlyčių figūrėlės, todėl jis įkvėps neribotiems nuotykiams ir atradimams kartu su šeima ar draugais.
  • Smagi dovana vaikams nuo 6 metų. Disney gerbėjams patiks šis išradingų galimybių kupinas rinkinys su legendine valtimi iš Disney animacijos studijos filmo. Tai šauni dovana vaikams, dievinantiems keliones.
  • Kūrybinis žaidimas. Su valtimi, kurios aukštis 17 cm, ilgis 19 cm, plotis 14 cm, vaikai, pasitelkdami kūrybiškumą ir vaizduotę, mėgausis nesibaigiančiu žaidimu.
  • Skaitmeninis padėjėjas. Programėlėje „LEGO® Builder“ pateikiamos aiškios instrukcijos. Čia konstruotojai gali priartinti ir sukinėti trimačius modelius, stebėti progresą ir išsaugoti rinkinius, kartu lavindami naujus įgūdžius.
  • Lavinkite svarbiausius įgūdžius. Šis Disney rinkinys, kuriame rasite lėlyčių figūrėles ir pažįstamą modelį, įkvėps išradingam nevaržomam žaidimui, smagiai lavinančiam svarbiausius įgūdžius.
  • Kokybė be kompromisų. Nuo pat 1958 metų LEGO® komponentai atitinka griežčiausius pramonės standartus, užtikrinančius patikimą jų sujungimą.
  • Svarbiausia – saugumas. Siekiant užtikrinti atitiktį griežtiems pasauliniams saugos standartams, LEGO® komponentai testuojami juos mėtant, kaitinant, smulkinant ir sukiojant.

43210_lifestyle-63e6104fc4c46.jpg

Pakelk burę nuotykiui su „Disney“ Moana

Šis LEGO® ǀ „Disney“ rinkinys – vertingas pirkinys, kuris paskatins veiksmą dievinančius vaikus nevaržomam žaidimui.

43210_hero-63e6105526165.jpg

Konstruok ir leiskis į nuotykius

Į rinkinį įeina 2 LEGO® lėlyčių figūrėlės, valtis su pastoge ir raštuota bure, taip pat yra žaidimą įkvepiančių detalių.

43210_build-63e6105aed008.jpg

Puoselėkite vaiko meilę nevaržomiems nuotykiams

Tai smagi dovana mėgstantiems atitrūkti nuo kasdienybės. Žaisdami su šiuo rinkiniu vaikai lavins kūrybinius įgūdžius.

43210_inthebox-63e6106175afa.jpg

Ženk į naują konstravimo pasaulį

Smagioje ir patogioje programėlėje „LEGO® Builder“ galima priartinti bei pasukinėti kuriamą modelį ir stebėti savo pažangą.

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.

LEGO Disney

„LEGO® Disney“ suteikia jūsų vaikams galimybę atkurti mėgstamiausių pasakų istorijas ir žaisti jų tematika. Jūsų vaikui atkūrus romantines, nuotykių ir didvyriškas scenas, „Disney“ veikėjai tiesiog atgis!

Kokybiškų žaislų nebus per daug! Žaislų pagalba mažieji susipažįsta su pasauliu, gerina smulkiąją motoriką, lavina vaizduotę. O juk kokia vaikystė be saldžių fantazijų pasaulio? Džiaugiamės, kad apsilankėte Toycity parduotuvėje – čia jums padėsime išsirinkti geriausią žaislą. Mūsų asortimente rasite šimtus populiarių prekės ženklų, tarp jų – ir LEGO DISNEY. Rinkitės atsižvelgdami į vaiko amžių, polinkius ir norus – taip sukursite tikrą šventę gavus naują žaisliuką. Žaislas 43210 LEGO® Disney Princess™ Moanos kelvedė valtis išties vertas dėmesio, užpildys vaiko laisvalaikį prasmingomis ir smagiomis akimirkomis. Visad stengiamės, kad siūloma kaina būtų konkurencinga. Ją taikome ir žaislui 43210 LEGO® Disney Princess™ Moanos kelvedė valtis. O mūsų elektroninėje parduotuvėje reguliariai galite rasti puikių pasiūlymų. Linkime žaislų įvairovėje sėkmingai išsirinkti tą, kuris pradžiugins mažąjį labiausiai!
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

43210 LEGO® Disney Princess™ Moanos kelvedė valtis

Kodas: 4040101-6018
Barkodas: 5702017424774
3999
39,99 €
39,99 €
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus