I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 18+ m.
Prekės ženklas: LEGO ICONS
Kilmės šalis: HU

Apie prekę

Įkūnykite neprilygstamą „Porsche“ stilių su šiuo fantastišku konstravimo iššūkiu, kurdami nuosavą klasikinį, kolekcinį automobilį su LEGO® Porsche 911 (10295) modelio rinkiniu. Konstruokite „Turbo“ modelį su turbovarikliu arba „Targa“ su išskirtine „Targa“ juosta ir nuimamais stogo skydeliais, kurie telpa po priekiniu gaubtu.

Sukonstruok savo mėgstamą „Porsche 911“
Tiek „Turbo“, tiek „Targa“ modelio automobiliai pasižymi tokiomis autentiškomis „Porsche 911“ detalėmis, kaip klasikiniu priekiniu ir galiniu bamperiais, nuožulniais priekiniais žibintais, logotipu numeriais. Salonas ne mažiau įspūdingas, nes jame yra veikiantis vairas, pavarų svirtis, stovėjimo stabdžio svirtis, atlošiamos sėdynės ir dominuoja tamsiai oranžinės bei rusvos spalvų derinys.

Konstravimo projektas jums
LEGO Porsche 911 yra kolekcinių konstruojamų modelių rinkinių suaugusiems dalis. Nuo klasikinių kolekcinių automobilių iki detalių pastatų šie LEGO rinkiniai taps tobulu būdu atitrūkti nuo kasdienybės ir pasinerti į įtraukiantį konstravimo projektą.

  • Pabėkite nuo kasdienybės su šiuo įspūdingu konstravimo projektu. LEGO® Porsche 911 (10295) automobilio modelio konstravimo rinkinys yra tobulas pasirinkimas suaugusiems, kurie išeko naujo betarpiško projekto.
  • Apžiūrėkite visas „Porsche 911“ ypatybes, įskaitant gale montuojamą oru aušinamą horizontaliai išdėstytų šešių cilindrų variklį, veikiantį vairavimo mechanizmą, pavarų svirtį, stovėjimo stabdžio svirtį ir atlošiamas sėdynes.
  • Kurį modelį konstruosite? „Turbo“ modelį su turbovarikliu ar „Targa“ su nuimamais stogo skydeliais, kurie telpa po priekiniu gaubtu.
  • „Porsche 911 Turbo“ modelis pasižymi galine ašimi, integruotu aptaku bei varikliu su turbokompresoriumi ir tarpiniu aušintuvu.
  • „Porsche 911 Targa“ modelis išsiskiria nuimamu stogu, kuris telpa po priekiniu gaubtu bei klasikine „Targa“ juosta su galiniu stiklu už vairuotojo.
  • Specialiai klasikinių automobilių ir „Porsche“ gerbėjams sukurtas konstravimo rinkinys pažengusiems turi žurnalinio stiliaus instrukcijas su įkvepiančiomis dizaino detalėmis.
  • „Porsche 911“ kolekcinio automobilio modelis yra 10 cm aukščio, 35 cm ilgio ir 16 cm pločio.
  • Ieškote geriausios dovanos klasikinių automobilių gerbėjui? Šis „Porsche 911“ kolekcinio konstruojamo modelio rinkinys yra puikus pasirinkimas. Jis sukurtas specialiai suaugusiems LEGO® gerbėjams, kurie vertina stulbinantį dizainą.
  • LEGO® konstravimo kaladėlės gaminamos iš labai kokybiškų medžiagų. Jos išsiskiria nuolatine kokybe, suderinamumu ir lengvu sujungimu bei atskyrimu visuomet – nuo pat 1958 metų.
  • Kuriant LEGO® dalis didžiausias dėmesys skiriamas saugai ir kokybei. Štai kodėl jos nuodugniai išbandomos, kad galėtumėte neabejoti, jog modelis yra ne tik gražus, bet ir tvirtas.
Mes esame tam, kad padėtume auginti laimingus vaikus! Tad mielai padėsime greitai ir patogiai išsirinkti geriausią, Jums reikalingos vaikiškos prekės variantą. Babycity prekių kataloge rasite platų populiariausių vaikiškų prekių ženklų pasirinkimą, todėl perkant pas mus visada rasite iš ko išsirinkti! Čia galite rinktis iš patikimo ir gerai žinomo LEGO ICONS prekės ženklo asortimento. 10295 LEGO® Icons Porsche 911 - jau pamėgta tėvelių prekė, palengvinanti kasdienybę su vaikais. Jus dominantis pirkinys - 10295 LEGO® Icons Porsche 911 - siūlomas patrauklia kaina, kuris neabejotinai taps puikiu pagalbininku auginant vaiką. Apsilankius internetinėje ar fizinėje parduotuvėje galėsite apžiūrėti norimą prekę.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

10295 LEGO® Icons Porsche 911

Kodas: 4040101-5234
Barkodas: 5702016914351
16149
18999
161,49 €
189,99 €
-15% perkant 2 prekes. Tik internetu su One Family kortele
Kaina galioja tik perkant internetu.
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2024-04-29
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus