I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 18+ mėn.
Prekės ženklas: LEGO DUPLO
Kilmės šalis: HU

Apie prekę

Atidarę šį spalvinga LEGO® DUPLO® kaladėlių rinkinį, atveriate kūrybiško žaidimo ir įgūdžių lavinimo pasaulį. Šiame universaliame žaidimo rinkinyje gausu idėjų ir įkvėpimo mažyliams. Jame yra automobilis su besisukančiais ratais, stogas, langai, gėlės, duona... viskas sujungiama įvairiomis kaladėlėmis ir dalimis neribotam išradingam žaidimui. Galite netgi pradėti mokyti skaičius su 1, 2 ir 3 kaladėlėmis.

Šį pramogų kupiną žaislą sudaro kaladėlės ir dalys, kurios skatina mažylius kurti ir išradingai žaisti. Pažįstami objektai sužadina jaunus protus, o spalvingos formos kviečia nevaržomai konstruoti, todėl šis LEGO® DUPLO® rinkinys yra tobulas įkvėpimas mažiesiems konstruktoriams.

Lavinamasis žaislas mažyliams! Tvirtos laikymo dėžutės viduje rasite automobilį su ratais, stogą, langus, gėles, duoną, DUPLO žmogeliukų figūrėlių, 1, 2, 3 skaičių kaladėles... ir rinkinį įvairiaspalvių originalių kaladėlių. Dalydamiesi su mažaisiais konstravimo iš kaladėlių ir dalių džiaugsmu ir drauge atverdami begalines žaidimo galimybes, tėveliai betarpiškai stebi, kaip lavinasi jų vaikai.

Puikios dovanos ikimokyklinio amžiaus vaikams! DUPLO rinkiniai suteikia nevaržomo žaidimo ir saviraiškos laisvę pradedančiųjų konstruktorių rankutėms. Iš spalvingų, patogių suimti ir mažylių vaizduotę žadinančių kaladėlių sudaryti rinkiniai yra saugūs, švarūs ir juos patogu pasiimti su savimi.

  • Kurdami ir žaisdami su mažyliams pritaikytų LEGO® DUPLO® kaladėlių ir dalių rinkiniu mažieji konstruktoriai mokysis išradingai mąstyti ir lavins problemų sprendimo, erdvinio suvokimo ir smulkiosios motorikos įgūdžius.
  • Su 65 spalvingomis kaladėlėmis bei pažįstamomis kaladėlėmis, kurios žadina mažylių vaizduotę, pavyzdžiui, automobiliais su besisukančiais ratais, duona, DUPLO® žmogeliukais ir lavinamosiomis 1-2-3 skaičių kaladėlėmis.Kartu su mažaisiais konstruktoriais konstruodami iš kaladėlių ir dalių bei drauge atverdami begalines žaislų ir žaidimo galimybes, tėveliai ir globėjai stebi, kaip lavinasi jų vaikai.
  • Šis lavinamasis žaislas mažyliams, pasižymintis saugiomis, spalvingomis kaladėlėmis ir dalimis, taps puikia Kalėdų, gimtadienio arba bet kurios kitos progos dovana berniukams ir mergaitėms nuo 18 mėnesių amžiaus.
  • Gražios spalvos, formos, daiktai, žmogeliukai ir skaičiai patogiai telpa dailioje LEGO® DUPLO® dėžėje. Derinkite su kitais DUPLO rinkiniais dar išradingesnėms pramogoms.
  • Šiam konstravimo žaislui pakanka tik vaikų vaizduotės, nereikia jokių baterijų! Betarpiškas žaislas, kuriam nereikia baterijų, lavina vaikų smulkiosios motorikos ir problemų sprendimų įgūdžius ir atveria kūrybiškumo galimybes.
  • Išradingas žaidimas prasideda vos atidarius dėžę! Paprastos instrukcijos suteiks tėveliams ir jų mažyliams įkvėpimo, o kai vaikai pradės konstruoti, išradingas žaidimas tęsis be pabaigos!
  • LEGO® DUPLO® žaidimų rinkiniai yra puiki dovana ikimokyklinio amžiaus vaikams. Jie žadina vaikų vaizduotę, skatina mažylius nevaržomai žaisti ir lavintis.
  • LEGO® DUPLO® rinkiniai pradedantiesiems atitinka griežčiausius pramonės standartus, todėl yra patogūs paimti, sujungti ir atskirti smulkiomis rankutėmis – taip jau yra nuo pat 1969 metų!
  • „LEGO Group“ mėto, maigo, sukinėja, kaitina, kandžioja, lanksto, drasko ir tampo LEGO® DUPLO® kaladėles ir dalis, kad įsitikintų, jog kiekvienas DUPLO konstravimo žaislas atitiktų griežčiausius pasaulinius saugos ir kokybės standartus.
CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.

LEGO Duplo

Jau 50 metų kuria DUPLO® rinkinius mažiesiems lakios vaizduotės statytojams.

Mes esame tam, kad padėtume auginti laimingus vaikus! Tad mielai padėsime greitai ir patogiai išsirinkti geriausią, Jums reikalingos vaikiškos prekės variantą. Babycity prekių kataloge rasite platų populiariausių vaikiškų prekių ženklų pasirinkimą, todėl perkant pas mus visada rasite iš ko išsirinkti! Čia galite rinktis iš patikimo ir gerai žinomo LEGO DUPLO prekės ženklo asortimento. 10913 LEGO® Duplo Kaladėlių dėžė - jau pamėgta tėvelių prekė, palengvinanti kasdienybę su vaikais. Jus dominantis pirkinys - 10913 LEGO® Duplo Kaladėlių dėžė - siūlomas patrauklia kaina, kuris neabejotinai taps puikiu pagalbininku auginant vaiką. Apsilankius internetinėje ar fizinėje parduotuvėje galėsite apžiūrėti norimą prekę.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

10913 LEGO® Duplo Kaladėlių dėžė

Kodas: 4010602-0608
Barkodas: 5702016617740
2258
3699
22,58 €
22,58 €
Kaina galioja tik perkant internetu.
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus