I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 18+ mėn.
Prekės ženklas: LEGO DUPLO
Kilmės šalis: HU

Apie prekę

Sužadinkite mažylių smalsumą betarpišku, žaismingu mokymusi. Rinkinį sudaro smagios formos ir įvairiausių spalvų LEGO® kaldėlės. Rinkinyje yra langas vaizduotei sužadinti bei skaičių nuo 1 iki 3 kaladės skaičiavimo žaidimui. Supažindina mažylį su kūrybišku konstravimu, be to, lengvai ugdo įgūdžius. Pakanka paimti kaladėlę ir konstruoti!

Įkvėpkite kūrybiškam žaidimui ir lavinkite gausybę įgūdžių su turininga ir universalia LEGO® DUPLO® Didele kaladėlių dėžė – spalvingos kaladėlės ir dalys, sukurtos džiuginti, įkvėpti ir protauti.

LEGO konstravimo žaislas ikimokyklinio amžiaus vaikams su laikymo dėže! Tvirtoje žaislinėje dėžėje pasisemsite įkvėpimo ir idėjų mažųjų vaizduotei sužadinti. Rinkinyje yra langas, kaladėlių su skaičiais nuo 1 iki 3 skaičiavimo žaidimui ir, žinoma, puikus įvariaspalvių LEGO® kaladėlių pasirinkimas. Drauge su savo mažaisiais padėdami jungti kaladėles ir dalis į išradingus modelius tėvai ir globėjai padeda jiems lavinti siekti lavinimosi aukštumų.

Lavinamieji konstravimo žaislai mažyliams LEGO® DUPLO® žaidimų rinkiniai yra puiki dovana mažyliams. Su spalvingomis, lengvomis suimti kaladėlėmis, kurios sužadina vaizduotę ir skatina nevaržomam žaidimui, šie rinkiniai suteikia kūrybos laisvę ikimokyklinio amžiaus vaikams.

  • Motyvuokite mažuosius talentus su šiuo mažyliams pritaikytu LEGO® DUPLO® kaladėlių ir dalių rinkiniu. Beribė betarpiška kūryba atveria daugybę lavinimosi galimybių.
  • Sužadinkite vaikų vaizduotę su 85 spalvingomis kaladėlėmis ir daugybe smagių pažįstamų dalių – langas ir nuo 1 iki 3 skaičių kaladėlės. Su šiuo universaliu žaislu vaikai niekad nesiliaus žaisti ir mokytis.
  • Su šiuolaikinio dizaino pastatais, žmogeliukais ir daiktais tėvams ir globėjams lengva padėti mažyliams siekti lavinimosi aukštumų drauge konstruojant, kuriant ir svajojant.
  • Šis lavinamasis žaislas mažyliams, pasižymintis smulkioms rankutėms pritaikytomis kaladėlėmis, taps puikia Kalėdų, gimtadienio arba bet kurios kitos progos dovana vaikams nuo 18 mėnesių amžiaus.
  • Spalvingas kaladėlių, dalių, skaičių ir žmogeliukų rinkinys patogiai telpa geltonoje laikymo dėžėje su LEGO® DUPLO® stiliaus 8 iškyšų dangteliu.
  • Derinkite turinį su kitais DUPLO rinkiniais dar įvairesnėms pramogoms.
  • Nereikia baterijų. Betarpiškas žaidimas prasideda iškart. Nesiliaujančioms vaikų pramogoms pakanka jų nuolat lavėjančios vaizduotės.
  • Paprastos instrukcijos suteikia tėveliams ir mažyliams idėjų bei įkvėpimo konstruoti. O vos pradėjus kūrybiškas konstravimas, išradingi žaidimai vaidmenimis ir lavinimasis niekad nesiliaus.
  • LEGO® DUPLO® žaidimų rinkiniai yra puiki dovana ikimokyklinio amžiaus vaikams. Jie kruopščiai sukurti ir idealiai pritaikyti pradedantiesiems konstruktoriams, suteikiantys neišsemiamas imitavimo ir nevaržomo žaidimo galimybes mažiesiems.
  • LEGO® DUPLO® konstravimo žaislai atitinka griežčiausius pramonės standartus, todėl jų kaladėlės yra patogios paimti, sujungti ir atskirti smulkiomis rankutėmis – taip jau yra nuo pat 1969 metų!
  • LEGO® DUPLO® kaladėlės ir dalys yra mėtomos, kaitinamos, kandžiojamos ir išbandomos visais įsivaizduojamais būdais, tad galite neabejoti, kad DUPLO konstravimo žaislas atitiks griežčiausius pasaulinius saugos ir kokybės standartus.
CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.

LEGO Duplo

Jau 50 metų kuria DUPLO® rinkinius mažiesiems lakios vaizduotės statytojams.

Mes esame tam, kad padėtume auginti laimingus vaikus! Tad mielai padėsime greitai ir patogiai išsirinkti geriausią, Jums reikalingos vaikiškos prekės variantą. Babycity prekių kataloge rasite platų populiariausių vaikiškų prekių ženklų pasirinkimą, todėl perkant pas mus visada rasite iš ko išsirinkti! Čia galite rinktis iš patikimo ir gerai žinomo LEGO DUPLO prekės ženklo asortimento. 10914 LEGO® Duplo Didelė kaladėlių dėžė - jau pamėgta tėvelių prekė, palengvinanti kasdienybę su vaikais. Jus dominantis pirkinys - 10914 LEGO® Duplo Didelė kaladėlių dėžė - siūlomas patrauklia kaina, kuris neabejotinai taps puikiu pagalbininku auginant vaiką. Apsilankius internetinėje ar fizinėje parduotuvėje galėsite apžiūrėti norimą prekę.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

10914 LEGO® Duplo Didelė kaladėlių dėžė

Kodas: 4010602-0614
Barkodas: 5702016617757
3740
6299
37,40 €
37,40 €
Kaina galioja tik perkant internetu.
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus