I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 2+ m.
Prekės ženklas: LEGO DUPLO
Kilmės šalis: Kinija

Apie prekę

LEGO® DUPLO® Pagalba Policijos motociklas (10967) yra betarpiško lavinamojo žaidimo žaislas, kuris nudžiugins kiekvieną mažylį nuo 2 metų amžiaus, kuris domisi policijos darbu, šauniais motociklais ir gyvūnėlių priežiūra.

Policijos pagalbos žaislas su begalinėmis žaidimo galimybėmis
Pradingo mielas šunytis! Ar jūsų mažasis didvyris padės policininkui rasti pasimetusį gyvūnėlį? Galima pakabinti plakatą „Dingo šuo“ ir leistis į gelbėjimo užduotį. Kur šunelis slepiasi šį kartą? Šis universalusžaidimo rinkinys mielu gyvūnėliu, kuriam reikia priežiūros, ir draugišku policininku su stumiamu motociklu lavina mažylių socialinius, emocinius ir smulkiosios motorikos įgūdžius, jiems žaidžiant tikroviškus kasdienio didvyrio nuotykius.

Žaismingas mokymasis mažyliams
Tėvai gali padėti savo mažyliams įveikti svarbiausius raidos etapus, nes LEGO DUPLO žaislai garantuoja nevaržomas linksmybes, saviraišką ir džiaugsmingą tyrinėjimą.

Pradingo mielas šunytis! Ar jūsų mažasis didvyris padės policininkui rasti pasimetusį gyvūnėlį? Šis universalus žaidimo rinkinys su įdomia gelbėjimo užduotimi, mielu gyvūnėliu, kuriam reikia priežiūros, ir draugišku policininku su stumiamu motociklu lavina mažylių socialinius, emocinius ir smulkiosios motorikos įgūdžius, jiems žaidžiant tikroviškus kasdienio didvyrio nuotykius.

  • Smagi policijos misija. LEGO® DUPLO® Pagalba Policijos motociklas (10967) yra betarpiška dovana mažyliams nuo 2 metų amžiaus, kurie domisi policijos darbu, šauniais motociklais ir gyvūnėlių priežiūra.
  • Įkvepia išradingam žaidimui. Rinkinį sudaro 2 LEGO® DUPLO® figūrėlės – policininkas ir mielas šunelis – plakatas „Dingo šuo“ ir šaunus mėlynas policijos motociklas, ant kurio gali važiuoti pareigūnas ir šuo.
  • Smagus būdas lavinti įgūdžiams. Vaikams žaidžiant vaidmenimis išradingas policijosistorijas, jie tobulina savo smulkiosios motorikos įgūdžius ir mokosi bendrauti ir pažinti emocijas.
  • Idealiai pritaikyta mažyliams. Šis betarpiškas žaidimo rinkinys idealiai tinka mažiesiems policininkams nuo 2 metų amžiaus, be to, tėvai gali juo padėti lavintis savo vaikams.
  • Daug būdų žaisti. Šis motociklas yra 5 cm aukščio, 9 cm ilgio ir 4 cm pločio. Rinkinys taip pat dera su kitais LEGO® DUPLO® žaislais, kad būtų dar smagiau.
  • Su istorijos idėjomis. Smagi žaidimo rinkiniui skirta paveikslėlių istorija yra puikus būdas supažindinti vaikus su kūrybiniu konstravimu ir išradingu žaidimu.
  • Žaismingas mokymasis. Visi LEGO® DUPLO® rinkiniai yra meistriškai sukurti ir pasižymi įtraukiančiomis istorijomis, kerinčiomis spalvomis, įvairiais personažais ir įspūdingomis detalėmis NUOSTABIAI jūsų mažylio gyvenimo pradžiai.
  • Nuosekli kokybė. LEGO® DUPLO® komponentai atitinka griežtus pramonės standartus, todėl jie yra patogūs paimti, sujungti ir atskirti mažais pirštukais: taip jau yranuo pat 1969 m.
  • Užtikrinta sauga. LEGO® DUPLO® kaladėlės ir detalės yra mėtomos, kaitinamos, gniuždomos, sukamos ir analizuojamos siekiant užtikrinti, kad jos atitinka griežtus pasaulinius saugos standartus.
  • Smagi policijos užduotis, kurioje vaikai gali surasti pasiklydusį šunelį ir ne tik.
  • Rinkinyje yra motociklas ir 2 LEGO® DUPLO® figūrėlės: policininkas ir šuo.
  • Betarpiškas žaidimas lavina vaikų smulkiąją motoriką, socialinius ir emocinius įgūdžius.
  • Puiki dovana mažiesiems policininkams nuo 2 metų amžiaus.
  • Šis universalus žaidimo rinkinys dera su kitais LEGO® DUPLO® žaislais dar įvairesnėms pramogoms.
  • Iliustruotas konstravimo vadovas su istorija įtraukia vaikus kūrybiškai konstruoti.
  • Visi LEGO® DUPLO® rinkiniai užtikrina nevaržomą raidą žaidžiant.
  • LEGO® DUPLO® komponentai atitinka griežtus pramonės kokybės standartus.
  • LEGO® DUPLO® kaladėlės ir detalės atitinka griežtus vaikų saugos standartus.



CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.

LEGO Duplo

Jau 50 metų kuria DUPLO® rinkinius mažiesiems lakios vaizduotės statytojams.

Mes esame tam, kad padėtume auginti laimingus vaikus! Tad mielai padėsime greitai ir patogiai išsirinkti geriausią, Jums reikalingos vaikiškos prekės variantą. Babycity prekių kataloge rasite platų populiariausių vaikiškų prekių ženklų pasirinkimą, todėl perkant pas mus visada rasite iš ko išsirinkti! Čia galite rinktis iš patikimo ir gerai žinomo LEGO DUPLO prekės ženklo asortimento. 10967 LEGO® DUPLO® Town Policijos motociklas - jau pamėgta tėvelių prekė, palengvinanti kasdienybę su vaikais. Jus dominantis pirkinys - 10967 LEGO® DUPLO® Town Policijos motociklas - siūlomas patrauklia kaina, kuris neabejotinai taps puikiu pagalbininku auginant vaiką. Apsilankius internetinėje ar fizinėje parduotuvėje galėsite apžiūrėti norimą prekę.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

10967 LEGO® DUPLO® Town Policijos motociklas

Kodas: 4040101-5418
Barkodas: 5702017153636
766
999
7,66 €
7,66 €
Kaina galioja tik perkant internetu.
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus