I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 8+ m.
Prekės ženklas: LEGO MINECRAFT
Kilmės šalis: Čekija

Apie prekę

Su „LEGO® Minecraft®“ rinkiniu „Sargybinių mūšis“ (21180) žaidėjai nuo 8 metų amžiaus leidžiasi į povandeninius nuotykius, kuriuose gausu pažįstamų personažų ir ypatybių iš bestseleriu tapusio žaidimo.

Daugybė povandeninių pramogų „Minecraft“ žaidėjams
Vaikai imasi veiksmo kupino iššūkio ir leidžiasi į šią įtraukią „Minecraft“ misiją vandenyno dugne. Pirma jie turi pastatyti paminklą tarp spalvingo koralų rifo. Čia galima rasti ne tik paslėptą lobį, bet ir du „Minecraft“ mobus: sargybinį irvyriausiąjį sargybinį, kurie pasiryžę juos sustabdyti. Apsiginklavę trišakiu ir padedami trijų paslaugių aksolotlių, vaikai turi apsiginti nuo priešiškai nusiteikusių mobų ir tęsti savo misiją. Papildomą pavojų kelia spyruoklinė šaudyklė, kuri paleidžia lazerinę raketą paspaudus didesniojo sargybinio uodegą. Šis LEGO konstruojamas rinkinys garantuoja vaikams nevaržomą kūrybinį žaidimą ir „Minecraft“ žaidimo jaudulį.

  • Povandeniniai nuotykiai. Su „LEGO® Minecraft®“ rinkiniu „Sargybinių mūšis“ (21180) žaidėjai leidžiasi į išradingą misiją vandenyno dugne, kurioje gausu pažįstamų personažų ir ypatybių iš bestseleriu tapusio žaidimo.
  • Autentiškas veiksmas. Be konstruojamo koralų rifo ir paminklo, taip pat yra legendinių „Minecraft®“ personažų: naras, švytintis kalmaras, sargybinis, vyriausiasis sargybinis ir trys aksolotliai.
  • Betarpiškas žaidimas. Šiame „Minecraft®“ rinkinyje yra konstruojamas koralų rifo paminklas, lobis, kurį reikia rasti, ir nuožmūs priešai, kuriuos reikia nugalėti – visas žaidimo jaudulys vaikų rankose.
  • Universali dovana. Šis rinkinys garantuoja nevaržomą žaidimą, todėl jis sudomins ir pralinksmins „Minecraft®“ žaidėjus nuo 8 metų amžiaus.
  • Neišsemiamos galimybės. Šis išradingas žaidimo rinkinys yra 12 cm aukščio, 12 cm pločio ir 7 cm gylio.
  • Tikroviškas „Minecraft®“. „LEGO® Minecraft“ rinkiniai suteikia „Minecraft“ žaidėjams naują būdą mėgautis savo mėgstamu žaidimu su personažais, scenomis ir ypatybėmis, kurie sukonstruoti iš LEGO kaladėlių ir detalių.
  • Garantuota kokybė. LEGO® komponentai atitinka griežtus pramonės kokybės standartus, todėl jie yra vienodi, suderinami ir kaskart lengvai susijungia ir atsiskiria.
  • Užtikrinta sauga. LEGO® DUPLO® komponentai yra mėtomi, kaitinami, gniuždomi, sukami ir analizuojami siekiant užtikrinti, kad jie atitinka griežtus pasaulinius saugos standartus.
CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.
Mes esame tam, kad padėtume auginti laimingus vaikus! Tad mielai padėsime greitai ir patogiai išsirinkti geriausią, Jums reikalingos vaikiškos prekės variantą. Babycity prekių kataloge rasite platų populiariausių vaikiškų prekių ženklų pasirinkimą, todėl perkant pas mus visada rasite iš ko išsirinkti! Čia galite rinktis iš patikimo ir gerai žinomo LEGO MINECRAFT prekės ženklo asortimento. 21180 LEGO® Minecraft™ Sargybinių mūšis - jau pamėgta tėvelių prekė, palengvinanti kasdienybę su vaikais. Jus dominantis pirkinys - 21180 LEGO® Minecraft™ Sargybinių mūšis - siūlomas patrauklia kaina, kuris neabejotinai taps puikiu pagalbininku auginant vaiką. Apsilankius internetinėje ar fizinėje parduotuvėje galėsite apžiūrėti norimą prekę.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

21180 LEGO® Minecraft™ Sargybinių mūšis

Kodas: 4040101-5368
Barkodas: 5702017156590
1819
2599
18,19 €
25,99 €
* www.babycity.lt prieš akciją galiojusi įprastinė kaina. Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2025-02-28
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus