I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 8+ m.
Prekės ženklas: LEGO MINECRAFT
Kilmės šalis: Čekija

Apie prekę

„Minecraft®“ žaidėjams ir triušių mylėtojams nuo 8 metų amžiaus patiks nevaržomas kūrybinis žaidimas su „LEGO® Minecraft“ rinkiniu „Triušių ūkis“ (21181).

Konstravimas ir kovos, siekiant pasirūpinti triušiais
Vaikai konstruoja milžinišką triušio formos ūkį, kuriame gali prižiūrėti savo „Minecraft“ triušius. Dėl atviro konstrukcijos galo ir nuimamo stogo lengva išdėstyti baldus ir mėgautis išradingais vaidmenų žaidimais viduje. Lauke yra du triušiai, kuriuos reikia pašerti greta esančiame ūkyje užaugintomis morkomis. Su gale esančia svirtimi vaikai gali pašokdinti triušį. Netoliese esančiame urve slepiasi legendinis „Minecraft“ blogiukas zombis. Vaikai turi apsiginti nuo jo kardu, kad galėtų toliau rūpintis savo brangiaisiais triušiais. Šis perkonstruojamas rinkinys įkvepia nevaržomam kūrybiniam žaidimui ir leidžia vaikams atkurti visą „Minecraft“ žaidimo jaudulį.

  • Universalus žaidimo rinkinys. „LEGO® Minecraft®“ rinkinyje „Triušių ūkis“ (21181) gausu populiarių personažų, priedų ir ypatybių iš bestseleriu tapusio „Minecraft“ žaidimo.
  • Klasikiniai personažai. Rinkinyje yra populiarių „Minecraft®“ personažų: tramdytojas, triušis, triušiukas ir zombis. Taip pat yra daug smagių ypatybių ir nuostabių priedų.
  • Neišsemiamos žaidimo galimybės. Atviras galas ir nuimamas stogas leidžia žaisti išradingus vaidmenų žaidimus ūkyje. Lauke yra gyvulių, kuriais reikia pasirūpinti, morkų, kurias reikia užauginti, ir zombis, kuri reikia nugalėti.
  • Puiki dovana. Ši gimtadienio, šventinė ar netikėta dovana suteikia „Minecraft®“ žaidėjams nuo 8 metų amžiaus galimybę betarpiškai žaisti savo mėgstamą žaidimą.
  • Smagūs nuotykiai, kuriuos galima perkonstruoti. 12 cm aukščio, 22 cm pločio ir 12 cm gylio rinkinį galima perkonstruoti ir jis dera su kitais rinkiniais, kad kūrybiniai žaidimai niekada nesibaigtų.
  • Tikroviškas „Minecraft®“. „LEGO® Minecraft“ rinkiniai suteikia „Minecraft“ žaidėjams naują būdą mėgautis savo mėgstamu žaidimu su personažais, scenomis ir ypatybėmis, kurie sukonstruoti iš LEGO kaladėlių ir detalių.
  • Garantuota kokybė. LEGO® komponentai atitinka griežtus pramonės kokybės standartus, todėl jie yra vienodi, suderinami ir kaskart lengvai susijungia ir atsiskiria.
  • Užtikrinta sauga. LEGO® DUPLO® komponentai yra mėtomi, kaitinami, gniuždomi, sukami ir analizuojami siekiant užtikrinti, kad jie atitinka griežtus pasaulinius saugos standartus.
CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.
Mes esame tam, kad padėtume auginti laimingus vaikus! Tad mielai padėsime greitai ir patogiai išsirinkti geriausią, Jums reikalingos vaikiškos prekės variantą. Babycity prekių kataloge rasite platų populiariausių vaikiškų prekių ženklų pasirinkimą, todėl perkant pas mus visada rasite iš ko išsirinkti! Čia galite rinktis iš patikimo ir gerai žinomo LEGO MINECRAFT prekės ženklo asortimento. 21181 LEGO® Minecraft™ Triušių ūkis - jau pamėgta tėvelių prekė, palengvinanti kasdienybę su vaikais. Jus dominantis pirkinys - 21181 LEGO® Minecraft™ Triušių ūkis - siūlomas patrauklia kaina, kuris neabejotinai taps puikiu pagalbininku auginant vaiką. Apsilankius internetinėje ar fizinėje parduotuvėje galėsite apžiūrėti norimą prekę.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

21181 LEGO® Minecraft™ Triušių ūkis

Kodas: 4040101-5389
Barkodas: 5702017156606
2939
4199
29,39 €
41,99 €
* www.babycity.lt prieš akciją galiojusi įprastinė kaina. Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2025-02-28
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus