I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 9+ m.
Prekės ženklas: LEGO MINECRAFT
Kilmės šalis: Čekija

Apie prekę

Padovanokite „Minecraft®“ žaidėjams išskirtinį rinkinį, kuriuo neabejotinai žavėsis jų „Minecraft“ mėgstantys draugai. LEGO® Minecraft Lamų kaimas (21188) apjungia „Minecraft“ nuotykius su betarpišku LEGO kaladėlių kūrybiškumu, todėl jis puikiai tinka vaikams nuo 9 metų, be to, tai nuostabus modulinis rinkinys žaisti ir eksponuoti.

Nesibaigiančios pramogos tiek viduje, tiek išorėje
„Minecraft“ žaidėjai gali pasitelkti savo kūrybiško konstravimo įgūdžius tikrovėje su šiuo įkvepiančiu žaidimo rinkiniu, kurį sudaro klasikinių „Minecraft“ personažų būrys: lamų piemuo, lamų riteris, savanos kaimo gyventojas, kalvis kaimo gyventojas, plėšikas, keršytojas, lama, mažylė lama ir ėriukas. Didžioji lama atsidaro, kad būtų galima apžiūrėti ir keisti jos viduje esančius įrengtus kambarius. Išorėje yra gyvūnų, kuriuos galima prižiūrėti, ir 6 tinkinami moduliai, kuriuos galima perstatyti į bet kurią lamos vietą, tarp kojų arba jai ant nugaros. Užpuolus plėšikams prasideda kova – vaikai gali pasinaudoti savo slaptuoju ginklu, kurį patraukus lama apspjauna priešiškus mobus!

  • Išradingas „Minecraft®“ rinkinys. LEGO® Minecraft Lamų kaimas (21188) kupinas personažų, priedų ir ypatybių, kurios įkvepia kūrybiškai konstruoti, išradingai žaisti ir įspūdingai eksponuoti.
  • „Minecraft®“ personažai. Su lamų piemeniu, lamų riteriu, savanos kaimo gyventoju, kalviu kaimo gyventoju, plėšiku, keršytoju, lama, mažyle lama ir ėriuku.
  • Daugybė būdų žaisti. Atidarius lamų namą atsiveria išradingo žaidimo vaidmenimis galimybės skirtinguose kambariuose. Išorėje yra gyvūnų, kuriais galima rūpintis, ir 6 tinkinami pastatai, kuriuos galima išdėstyti bet kur.
  • Dovana „Minecraft®“ žaidėjams. Šis visapusiškas žaidimo ir eksponavimo LEGO® Minecraft rinkinys taps universalia gimtadienio dovana, švenčių arba bet kurios progos dovana vaikams nuo 9 metų.
  • Daugybė būdų žaisti. Šis perkonstruojamas 31 cm aukščio, 30 cm pločio ir 30 cm gylio rinkinys sklidinas žaidimo galimybių.
  • Tikras „Minecraft®“. LEGO® Minecraft rinkiniai suteikia galimybę mėgautis populiariu žaidimu su personažais, scenomis ir ypatybėmis, kurias perkelia į tikrovę betarpiška kūryba LEGO kaladėlėmis.
  • Garantuota kokybė. LEGO® komponentai atitinka griežtus pramonės kokybės standartus, todėl jie yra vienodi, suderinami ir kaskart lengvai susijungia ir atsiskiria.
  • Užtikrinta sauga. LEGO® komponentai yra mėtomi, kaitinami, gniuždomi, sukami ir analizuojami siekiant užtikrinti, kad jie atitinka griežtus pasaulinius saugos standartus.

21188_lifestyle-63287446ae24f.jpg

„Minecraft®“ nuotykiai lamų kaime

Perkelkite nuotykius su lamomis į tikrovę su šiuo betarpišku, nevaržomai perstatomu pramogų kupinu žaidimo rinkiniu.

21188_hero-6328745c9e36b.jpg

Nesibaigiančios pramogos tiek viduje, tiek išorėje

Lamų kaimas kupinas personažų, priedų ir ypatybių, kurios įkvėps išradingam žaidimui ir taps puikia puošmena.

21188_inthebox-63287476be8c2.jpg

Universali dovana „Minecraft®“ žaidėjams

Atidaromas „LEGO® Minecraft®“ rinkinys puikiai dera su kitais serijos rinkiniais ir atveria dar daugiau žaidimo galimybių.

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.
Mes esame tam, kad padėtume auginti laimingus vaikus! Tad mielai padėsime greitai ir patogiai išsirinkti geriausią, Jums reikalingos vaikiškos prekės variantą. Babycity prekių kataloge rasite platų populiariausių vaikiškų prekių ženklų pasirinkimą, todėl perkant pas mus visada rasite iš ko išsirinkti! Čia galite rinktis iš patikimo ir gerai žinomo LEGO MINECRAFT prekės ženklo asortimento. 21188 LEGO® Minecraft™ Lamų kaimas - jau pamėgta tėvelių prekė, palengvinanti kasdienybę su vaikais. Jus dominantis pirkinys - 21188 LEGO® Minecraft™ Lamų kaimas - siūlomas patrauklia kaina, kuris neabejotinai taps puikiu pagalbininku auginant vaiką. Apsilankius internetinėje ar fizinėje parduotuvėje galėsite apžiūrėti norimą prekę.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

21188 LEGO® Minecraft™ Lamų kaimas

Kodas: 4040101-5625
Barkodas: 5702017156699
12530
17900
125,30 €
179,00 €
* www.babycity.lt prieš akciją galiojusi įprastinė kaina. Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2025-02-28
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus