I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 9+ m.
Prekės ženklas: LEGO CREATOR
Kilmės šalis: HU

Apie prekę

Arrrrrrr! Išskleisk bures ir pakelk inkarą fantastiškame piratų laive! Dairykis taikinių – triumai seniai nematė grobio. Antai, laivas ties dešiniuoju bortu! Pastatyk patrankas ir pasiruošk šauti: panašu, kad šis laivas kupinas turtų! Nuotykiams pasibaigus, perkonstruok laivą į piratų užeigą arba paslaptingąją Kaukolių salą. Su šiuo puikiu 3in1 rinkiniu nuotaika visuomet pakyli!

Kviečia vandenyno toliai! Su šiuo LEGO® Creator 3in1 Piratų laivo (31109) žaislu piratų gerbėjų laukia nutrūktgalviški nuotykiai. Šį įspūdingą detalų rinkinį sudaro piratų laivas su pakeliamomis burėmis, patrankomis ir kajute su atidaromu stogu ir šonais, 3 minifigūrėlės, konstruojamos figūrėlės, įskaitant ryklį ir papūgą bei daugybę kitų konstruojamų detalių ir šaunių priedų, kurios padės greitai įsijausti į žaidimą.

Laisvė kurti ir svajoti Šis LEGO Creator 3in1 žaislinis rinkinys atveria mažiausiai 3 skirtingas konstravimo ir žaidimo patirtis. Vaikai gali sukonstruoti piratų laivą, tada jį perkonstruoti į piratų užeigą arba baugiąją Kaukolių salą. Arba jie galės išlaisvinti savo vaizduotę ir sukonstruoti ką nors naujo.

Laukia beribės žaidimo galimybės LEGO Creator 3in1 rinkiniai suteikia vaikams tikroviškų modelių bei skatina išradingą žaidimą. Modeliai suteikia neišsemiamas konstravimo ir žaidimo galimybes bei tuo pačiu padeda sužadinti bet kokio amžiaus vaikų kūrybiškumą. Šaunūs žaisliniai rinkiniai taip pat yra puikios Kalėdų arba gimtadienio dovanos vaikams.

  • LEGO® Creator 3in1 Piratų laivo (31109) rinkinys skatina vaikus kūrybiškai žaisti su 3 modeliais vienoje pakuotėje: Klasikinis piratų laivas, jauki piratų užeiga ir paslaptingoji Kaukolių sala. Žaidimas prasideda konstruojant ir tęsiasi perkonstruojant.
  • Atvira galimybių skrynia! Su be galo detaliu žaisliniu piratų laivu vaikai gali lavinti konstravimo ir kūrybos įgūdžius, užkąsti piratų užeigoje, tyrinėti Kaukolių salą arba sukurti visiškai naują modelį.
  • Tai suteikia 3 konstravimo galimybes: LEGO® Creator 3in1 Piratų laivas (31109), piratų užeiga arba Kaukolių sala žaidimui atskirai arba su kitais rinkiniais. Rinkinyje taip pat yra 3 minifigūrėlės papildomoms žaidimo galimybėms.
  • Šis puikus rinkinys nudžiugins visus kūrybiško žaidimo ir konstravimo gerbėjus. Tikroviški piratų laivo, piratų užeigos ir Kaukolių salos modeliai taps puikia Kalėdų, gimtadienio arba švenčių dovana berniukams ir mergaitėms nuo 9 metų amžiaus.
  • Kviečia atviras vandenynas! Piratų laivas yra 37 cm aukščio, 46 cm ilgio ir 19 cm pločio, todėl šis įspūdingas žaislas yra kupinas šaunių detalių ir pakankamai didelis rimtam žaidimui pavieniui arba su grupe.
  • Įkvepia vaikų vaizduotę nesibaigiančioms pramogoms! Žaislai be baterijų padeda lavinti savarankiško vaikų žaidimo ir problemų sprendimo įgūdžius, be to, teikia džiaugsmo kuriant savas istorijas.
  • Vos atidarius dėžutę galima pradėti konstruoti ir perkonstruoti bet kurį iš 3 žaislų modelių.
  • Aiškios, paprastos instrukcijos padeda vaikams mikliai surinkti modelius, suteikia pasitikėjimo savo konstravimo įgūdžiais ir teikia daug kūrybos džiaugsmo.
  • Atverkite vaikams beribes galimybes lavinti savo įgūdžius žaidžiant su LEGO® Creator 3in1 rinkiniais. Šis šaunus piratų laivo žaidimo rinkinys suteikia vaikams galimybę ugdyti vaizduotę daugybe konstravimo galimybių.
  • LEGO® konstravimo kaladėlės atitinka griežčiausius pramonės standartus, užtikrinančius nuolatinę kokybę, suderinamumą ir lengvą sujungimą bei atskyrimą visuomet – nuo pat 1958 metų.
  • LEGO® kaladėlės ir dalys mėtomos, kaitinamos, gniuždomos, sukamos ir analizuojamos siekiant užtikrinti, kad vaikų konstravimo rinkiniai atitiktų aukščiausius pasaulinius saugos ir kokybės standartus.

LEGO CREATOR

„LEGO® Creator“ serija leis jūsų vaikui eksperimentuoti su namais, automobiliais, lėktuvais ir būtybėmis. Naudodamasis rinkiniais iš „LEGO Creator 3-in-1“ serijos jūsų vaikas taip pat turės galimybę pasirinkti iš 3 įspūdingų modelių, kad konstruoti ir žaisti būtų dar smagiau.

Mes esame tam, kad padėtume auginti laimingus vaikus! Tad mielai padėsime greitai ir patogiai išsirinkti geriausią, Jums reikalingos vaikiškos prekės variantą. Babycity prekių kataloge rasite platų populiariausių vaikiškų prekių ženklų pasirinkimą, todėl perkant pas mus visada rasite iš ko išsirinkti! Čia galite rinktis iš patikimo ir gerai žinomo LEGO CREATOR prekės ženklo asortimento. 31109 LEGO® Creator Piratų laivas - jau pamėgta tėvelių prekė, palengvinanti kasdienybę su vaikais. Jus dominantis pirkinys - 31109 LEGO® Creator Piratų laivas - siūlomas patrauklia kaina, kuris neabejotinai taps puikiu pagalbininku auginant vaiką. Apsilankius internetinėje ar fizinėje parduotuvėje galėsite apžiūrėti norimą prekę.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

31109 LEGO® Creator Piratų laivas

Kodas: 4040101-4649
Barkodas: 5702016616354
9799
13999
97,99 €
97,99 €
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2025-02-28
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus