I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 5+ m.
Prekės ženklas: LEGO TROLLS
Kilmės šalis: Kinija

Apie prekę

Iškelkite plaukus į orą! Metas nusileisti į povandeninę salę techno vakarėliui – trolių stiliumi! Sukite plokšteles ant patefonų arba nusiveskite undinę ir jos draugą aštuonkojį ant scenos nušliuožti čiuožyne. Padėkite undinę ant širdelės formos rifo ir žiūrėkite, kaip ji sukasi šokdama. Įsekite undinei į plaukus gražią širdutę arba uždėkite jai akinius. Tada suraskite kolekcinę muzikinę stygą, kaip filme!

Muzikinis povandeninis nuotykis trolių gerbėjams! Vaikams patiks žaisti filmo scenas su LEGO® Trolls World Tour Techno muzikos šokių vakarėlis (41250). Jie gali sukurti žaislinį DJ pultą ir sceną, o tada padėti ant širdutės formos undinę ir stebėti, kaip ji sukasi. Rinkinyje yra net šauni veltinė širdis ir čiuožynė undinei ir jos draugui aštuonkojui.

Kolekciniai žaislai ir kūrybiškos dovanos. Pažįstate vaiką, kuriam patinka išradingai žaisti? Šis trolių rinkinys taps puikia dovana. LEGO undinės minifigūrėlė patiks visiems vaikams, kuriems patinka trolių figūrėlės arba undinės.

Atverkite išradingo žaidimo pasaulį. Vaikams patiks konstruoti šį šaunų rinkinį ir atkurti scenas iš Trolls World Tour. Šie rinkiniai vaikams su žaislų priedais, figūrėlėmis ir smagiomis plaukų ypatybėmis perkelia trolių visatą į tikrovę. Yra net nuimamų trolių plaukų, kuriuos vaikai gali papuošti priedais. „Instructions PLUS“ turi didinimo ir pasukimo įrankius, kurie suteikia vaikams dar daugiau pramogų.

  • Garsiakalbiai, blykstės, šokių aikštelė ir DJ pultas: šis šaunus rinkinys gali pasiūlyti vaikams labai daug. Sukitės šokių aikštelėje, nušliuoškite čiuožyne, tada raskite kolekcinę muzikinę styga, kaip filme.
  • Ieškote Trolių rinkinių švenčių dovanai? Šis rinkinys (41250) yra puikus pasirinkimas! Idealiai tinka trolių gerbėjams nuo 5 metų amžiaus, geriausia dovana kūrybingiems vaikams arba visiems, kam patinka undinės.
  • DJ kabina yra 8 cm ilgio, 3 cm aukščio ir 3 cm gylio, todėl šis povandeninis žaidimo rinkinys yra idealaus dydžio kūrybiškam žaidimui.
  • Žaidimas prasideda iš karto, nes trolių žaidimo rinkiniui nereikia baterijų. Puikios naujienos trolių gerbėjams, kurie nori papasakoti istoriją pasitelkdami vaizduotę – jokių baterijų!
  • Nuo šiol net jauniausieji konstruktoriai gali taip pat pajusti pasididžiavimą konstruojant savarankiškai su skaitmeninėmis „Instructions PLUS“, kurios pasiekiamos nemokamoje programėlėje „LEGO® Life“.
  • Kiekvienas LEGO® Trolls World Tour konstravimo rinkinys vaikams skatina vaikus žaisti vaidmenimis scenas iš „DreamWorks“ Trolls World Tour filmo ir lavinti kūrybiškumą.
  • LEGO® konstravimo kaladės atitinka aukščiausius pramonės standartus ir mūsų kokybės kriterijus. Taip užtikrinama, kad jie visi yra kokybiški, suderinami ir lengvai susijungia bei atsiskiria kiekvieną kartą.
  • „LEGO® Group“ mėto, maigo, sukinėja, kaitina, lanksto, drasko ir tampo LEGO® kaladėles ir dalis, kad įsitikintų, jog jie atitiktų griežčiausius pasaulinius saugos ir kokybės standartus.
CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.
Mes esame tam, kad padėtume auginti laimingus vaikus! Tad mielai padėsime greitai ir patogiai išsirinkti geriausią, Jums reikalingos vaikiškos prekės variantą. Babycity prekių kataloge rasite platų populiariausių vaikiškų prekių ženklų pasirinkimą, todėl perkant pas mus visada rasite iš ko išsirinkti! Čia galite rinktis iš patikimo ir gerai žinomo LEGO TROLLS prekės ženklo asortimento. 41250 LEGO® Trolls Techno muzikos šokių va - jau pamėgta tėvelių prekė, palengvinanti kasdienybę su vaikais. Jus dominantis pirkinys - 41250 LEGO® Trolls Techno muzikos šokių va - siūlomas patrauklia kaina, kuris neabejotinai taps puikiu pagalbininku auginant vaiką. Apsilankius internetinėje ar fizinėje parduotuvėje galėsite apžiūrėti norimą prekę.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

41250 LEGO® Trolls Techno muzikos šokių va

Kodas: 4040101-4397
Barkodas: 5702016616767
2309
3299
23,09 €
32,99 €
* www.babycity.lt prieš akciją galiojusi įprastinė kaina. Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2030-12-31
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus