I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 6+ m.
Prekės ženklas: LEGO FRIENDS
Kilmės šalis: Kinija

Apie prekę

Nusibodo sena išvaizda? Keliaukite į Heartlake City kirpyklą pasikeisti šukuoseną! Prisijunkite prie „LEGO® Friends“ Emma, ji kaip tik eina pas kirpėją Nina naujos šukuosenos. Pirmiausia išplaukite plaukus kriauklės formos praustuve ir susiraskite šukas, kuriomis patrumpinsite plaukus. Laukdami, kol šukuosena susigulėtų, pasivaišinkite kava. Išvaizdą vainikuokite kaspinu. Tai stilinga vietelė leisti laiką su draugais.

Kur geriau nei kirpykloje susitikti su draugais ir paplepėti? Šis žaislinis kirpyklos rinkinys yra kupinas scenarijų ir išradingo žaidimo. Jame gausu žaislinės kirpyklos priedų, pvz., žaislinių plaukų džiovintuvų ir žaislinių perukų, kurie sužadins vaizduotę. Su LEGO® Friends Heartlake City kirpykla (41391) vaikai gali žaisti vaidmenimis klientus arba kirpėjus – galima prisigalvoti begalę beprotiškų šukuosenų.

Darbo vietos. Nuostabiai detalios darbo vietos suteikia vaikams galimybę atlikti lėlytėms visas kirpyklos procedūras. Žavias ypatybes sudaro praustuvas, kirpimo kėdė, stalelis ir kasos aparatas. Gal kam violetinių garbanų?

Išpurentos instrukcijos Visi LEGO® rinkiniai turi itin paprastas spausdintines instrukcijas, bet Heartlake City kirpykla taip pat pasižymi patobulinta konstravimo patirtimi. Atsisiųskite programėlę „LEGO® Life“ ir eikite į „Instructions PLUS“, kad pasinaudotumėte priartinimo, pasukimo ir vizualizacijos funkcijomis. Tai konstravimas skaitmeniniam amžiui!

  • Padovanokite mažiesiems kirpėjams ištisas valandas kūrybiško žaidimo su LEGO® Friends Heartlake City kirpykla. Jie gali įsivaizduoti, kad kerpa ir šukuoja draugų plaukus arba, kad patys yra klientai, kurie eina į kirpyklą naujos šukuosenos!
  • Rinkinyje gausu ypatybių, kurios užves vaizduotę. Jį sudaro 2 lėlytės, 2 kirpimo kėdės, plaukų plovimo praustuvas ir daugybė priedų, pvz., žaisliniai šepečiai ir perukai, kurie padės sukurti realistišką kirpimo patirtį.
  • Vaikai patirs daugybę džiaugsmo stebėdami, kaip keičiasi lėlytės išvaizda jai atliekant įvairias kirpyklos paslaugas. Kad pramogos būtų įvairesnės, į kirpyklą galima pakviesti minifigūrėlių iš kitų LEGO® rinkinių!
  • 235 dalių Heartlake City kirpykla (41391) yra tobula dovana nedaug konstravimo patirties turintiems, bet labai lakios vaizduotės vaikams. Jis taps puikia gimtadienio, švenčių arba ypatingos progos dovana vaikams nuo 6 metų amžiaus.
  • Vos 11 cm aukščio ir 17 cm ilgio žaislinė kirpykla yra pakankamai kompaktiška ja laikyti kaip puošmeną ir nuolat su ja pramogauti. Arba vaikai gali jį derinti su kitais LEGO® rinkiniais išties kūrybiškam žaidimui.
  • Heartlake City kirpyklai nereikalingos baterijos. Kūrybiškos pramogos atgyja su paprastomis rinkinio instrukcijomis, šiek tiek konstravimo patirties ir aktyvia vaiko vaizduote.
  • Ar jūsų mažieji konstruktoriai pasiruošę žaidimo įspūdžiams? Atsisiųskite programėlę LEGO® Life ir padėkite jiems naudotis Instructions PLUS, kad jie galėtų priartinti, pasukti ir vizualizuoti savo kirpyklą. Tai konstravimas skaitmeniniam amžiui!
  • Supažindinkite mažuosius konstruktorius su Hartleiko miesto pasauliu, kuriame LEGO® Friends mergaitės lūkuriuoja, kol jas palydėsite į nuostabiausius vaikų vaizduotės nuotykius!
  • LEGO® rinkiniai atitinka aukščiausius pramonės standartus ir „LEGO Group“ kokybės kriterijus. Jie visi yra kokybiški, suderinami ir lengvai susijungia bei atskiria kiekvieną kartą – nuo pat 1958 metų.
  • LEGO® Friends kaladėles ir dalys yra patikrintos, kad užtikrintų, jog kiekvienas LEGO žaislinis žaidimo rinkinys atitiktų pasaulinius saugos ir kokybės standartus.
CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.

LEGO Friends

Statytojai atostogas galės smagiai praleisti su „LEGO® Friends“ rinkiniais! Nuo banglenčių parduotuvės iki slidininkų keltuvų – vaikai smagiai leis laiką su geriausiais „LEGO Friends“!

Mes esame tam, kad padėtume auginti laimingus vaikus! Tad mielai padėsime greitai ir patogiai išsirinkti geriausią, Jums reikalingos vaikiškos prekės variantą. Babycity prekių kataloge rasite platų populiariausių vaikiškų prekių ženklų pasirinkimą, todėl perkant pas mus visada rasite iš ko išsirinkti! Čia galite rinktis iš patikimo ir gerai žinomo LEGO FRIENDS prekės ženklo asortimento. LEGO® 41391 Friends Heartlake City kirpykla - jau pamėgta tėvelių prekė, palengvinanti kasdienybę su vaikais. Jus dominantis pirkinys - LEGO® 41391 Friends Heartlake City kirpykla - siūlomas patrauklia kaina, kuris neabejotinai taps puikiu pagalbininku auginant vaiką. Apsilankius internetinėje ar fizinėje parduotuvėje galėsite apžiūrėti norimą prekę.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

LEGO® 41391 Friends Heartlake City kirpykla

Kodas: 4040101-4371
Barkodas: 5702016618785
1469
2099
14,69 €
20,99 €
* www.babycity.lt prieš akciją galiojusi įprastinė kaina. Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2030-12-31
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus