I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 6+ m.
Prekės ženklas: LEGO FRIENDS
Kilmės šalis: Kinija

Apie prekę

Pažįstate, mažųjų gyvūnų mylėtojų, kurie nusipelnė dovanos? Padovanokite jiems LEGO® Friends Andrea triušio kubelio (41666) žaislinį triušį ir juos maloniai nustebinkite. Šis nešiojamas žaidimo kubelis turi triušio snukutį ir porą smailų ausyčių. Viduje vaikai ras konstruojamą triušio narvelį, medį ir grybą. Kūrybiški priedai taip pat padės įkvėpti gyvūnų priežiūros žaidimui.

Mėkite ir dalykitės

LEGO Friends kubeliai yra idealūs nešiojami žaisliniai gyvūnai žaidimui su draugais. Visos dalystelpa į dėžutę ir prisitvirtina prie kubelio pagrindo, todėl žaidžiant kelyje nedings nė viena dalis! Šis žaislinis triušis yra nedidelis, todėl vaikai gali jį pasiimti žaidimui su draugais. LEGO Friends gyvūnų kubeliai puoselėja vaikų meilę gyvūnams kartu su pažįstamomis Hartleiko miesto mergaitėmis.

LEGO® Friends gyvūnų kubeliai taps puikia dovana bet kokia proga vaikams, kuriems patinka kūrybiškos pramogos. Andrea triušio kubelio (41666) nešiojamas rinkinys įkvepia priežiūrai ir puikiai atrodo kaip puošmena.

Kubelį sudaro LEGO® Friends Andrea lėlytė, 1 iš 4 skirtingų spalvų triušio figūrėlė, konstruojamas narvelis, grybas ir medis bei krepšys žaislinių priedų, kurie sužadins vaizduotę.

Vaikai gali išimti elementus iš LEGO® Friends kubelio ir juos susidėti pramogoms kelyje arba žaisti triušio priežiūrą su draugais.

Tai puiki gimtadienio arba netikėta dovanėlė vaikams nuo 6 metų amžiaus, kuriems patinka rūpintis gyvūnais, supažindinanti su didesne LEGO® visata.

8 cm ilgio ir 13 cm aukščio kubelis pasižymi daugybe LEGO® pramogų kompaktiškame formate. Su mielu triušio snukučiu ir 2021 metų sausio medžiaginėmis ausytėmis jis taps puikia puošmena.

Populiarūs Hartleiko miesto žaislai leidžia rūpestingiems vaikams žaisti su gyvūnais drauge su pažįstamais LEGO® Friends personažais.

Šio naujojo LEGO® žaislo konstravimo komponentai atitinka griežčiausius pramonės standartus, užtikrinančius nuolatinę kokybę, suderinamumą ir patikimą sujungimą bei atskyrimą visuomet – nuo pat 1958 metų.

LEGO® kūrybiškų dovanų kaladėlės ir komponentai yra išbandomi maksimaliai, siekiant įsitikinti, kad jie atitinka griežtus pasaulinius saugos standartus.


CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.

LEGO Friends

Statytojai atostogas galės smagiai praleisti su „LEGO® Friends“ rinkiniais! Nuo banglenčių parduotuvės iki slidininkų keltuvų – vaikai smagiai leis laiką su geriausiais „LEGO Friends“!

Mes esame tam, kad padėtume auginti laimingus vaikus! Tad mielai padėsime greitai ir patogiai išsirinkti geriausią, Jums reikalingos vaikiškos prekės variantą. Babycity prekių kataloge rasite platų populiariausių vaikiškų prekių ženklų pasirinkimą, todėl perkant pas mus visada rasite iš ko išsirinkti! Čia galite rinktis iš patikimo ir gerai žinomo LEGO FRIENDS prekės ženklo asortimento. 41666 LEGO® Friends Andrea triušio kubelis - jau pamėgta tėvelių prekė, palengvinanti kasdienybę su vaikais. Jus dominantis pirkinys - 41666 LEGO® Friends Andrea triušio kubelis - siūlomas patrauklia kaina, kuris neabejotinai taps puikiu pagalbininku auginant vaiką. Apsilankius internetinėje ar fizinėje parduotuvėje galėsite apžiūrėti norimą prekę.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

41666 LEGO® Friends Andrea triušio kubelis

Kodas: 4040101-4906
Barkodas: 5702016915693
999
9,99 €
9,99 €
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus