I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 6+ m.
Prekės ženklas: LEGO FRIENDS
Kilmės šalis: Čekija

Apie prekę

Per šias Kalėdas keliauk po prisiminimus su LEGO® Friends mergaitėmis. Prisijunk prie draugių, kurios prisimena pirmąsias Kalėdas, kurias jos sutiko dar visai mažytės. Šiame advento kalendoriuje rasi Olivijos, Mijos, Stefani, Andrėjos ir Emos mikrolėlytes. Padėk joms kabinti kalėdines kojines ir konstruoti dovanas. Drauge galite sukurti šventinių kepinių arba įsitaisyti prie židinio.

Suteikite vaikams galimybę sukurti tobulas Kalėdas su LEGO® Friends Advento kalendoriumi (41690). Už kiekvienų iš 24 durelių slypi detalus konstravimo žaislas, su kuriuo laukti Kalėdų bus ne mažiau smagu nei jų sulaukus!

Kasdien po staigmeną Tarp 24 dovanų vaikai ras 5 LEGO Friends personažių mikrolėlytes. Taip pat yra po dovanėlę kiekvienai mergaitei, kurios atitinka jų pomėgius. Šis konstruojamas kūrybinis rinkinys suteikia vaikams galimybę atkurti jaukias šventines pramogas – vaikai gali pagaminti knygelę, kuria galima skaityti konstruojamame krėsle po Kalėdų eglute.

Didelės žaidimo galimybės Minimodeliais galima papuošti vaiko kambarį, bet jie taip pat puikiai tinka kūrybiškam žaidimui: rinkinyje yra smulkintuvas su kėlimo svirtimi, besisukantis kočėlas ir orkaitė su atveriamomis durelėmis, kad vaikai galėtų žaisti vaidmenimis šventinių gardumynų kepimą. Vaikams bus kur kas smagiau laukti švenčių su advento kalendoriumi, kuris džiugins net ir šventėms pasibaigus.

  • Hartleiko miesto gerbėjui šis gruodis taps išskirtinis su šiuo LEGO® Friends Advento kalendoriumi (41690). Jis kupinas žavių šventinių žaislų, todėl Kalėdų laukimas bus lydymas LEGO stebuklų.
  • Su 5 mikrolėlytėmis su kojine, kačiuko ir šuniuko figūrėlėmis. Konstruojamus žiemos švenčių žaislus sudaro rogės, snieglentė ir rogutės. Jame taip pat yra pianinas ir nuotoliniu būdu valdomas robotas.
  • Už kiekvieno langelio laukia po naują konstruojamą žaislą vaikams. Juos galima naudoti kaip puošmenas arba išdėlioti ant išskleidžiamo kilimėlio ant kurio mažylis gali leistis į šventinius nuotykius.
  • Nors šie konstruojami žaislai yra smulkūs, jie pasižymi daugybe smagių žaidimo funkcijų, kurios įkvepia šventinėms istorijoms – kočėlas sukasi, smulkintuvo svirtis pakyla, o orkaitės durelės prasiveria.
  • Tai tobula dovana prieš Kalėdas išradingiems vaikams, kurie trokšta advento kalendoriaus, kuris teiktų džiaugsmo ne tik gruodį. Šis 370 dalių rinkinys idealiai tinka berniukams ir mergaitėms nuo 6 metų amžiaus, kuriems patinka šventinis žaidimas.
  • Ši LEGO® Friends Advento kalendoriaus dovanų dėžutė yra 25 cm aukščio, 37 cm pločio ir 6 cm gylio.
  • Hartleiko miesto konstravimo žaislai, kupini tikroviškų detalių, padeda vaikams pažinti realų pasaulį. Ši LEGO® Friends Advento kalendoriaus dovana suteikia jiems galimybę žaisti jaukią Kalėdų šventę.
  • Nauji LEGO® žaislai ir konstravimo kaladėlės atitinka griežčiausius pramonės standartus, kurie užtikrina nuolatinę kokybę ir suderinamumą – nuo pat 1958 metų.
  • LEGO® vaikų žaislai išbandomi beveik visais įsivaizduojamais būdais, todėl galite neabejoti, kad kiekvienas konstravimo rinkinys atitiktų griežčiausius saugos standartus.

LEGO Friends

Statytojai atostogas galės smagiai praleisti su „LEGO® Friends“ rinkiniais! Nuo banglenčių parduotuvės iki slidininkų keltuvų – vaikai smagiai leis laiką su geriausiais „LEGO Friends“!

Mes esame tam, kad padėtume auginti laimingus vaikus! Tad mielai padėsime greitai ir patogiai išsirinkti geriausią, Jums reikalingos vaikiškos prekės variantą. Babycity prekių kataloge rasite platų populiariausių vaikiškų prekių ženklų pasirinkimą, todėl perkant pas mus visada rasite iš ko išsirinkti! Čia galite rinktis iš patikimo ir gerai žinomo LEGO FRIENDS prekės ženklo asortimento. 41690 LEGO® Friends advento kalendorius - jau pamėgta tėvelių prekė, palengvinanti kasdienybę su vaikais. Jus dominantis pirkinys - 41690 LEGO® Friends advento kalendorius - siūlomas patrauklia kaina, kuris neabejotinai taps puikiu pagalbininku auginant vaiką. Apsilankius internetinėje ar fizinėje parduotuvėje galėsite apžiūrėti norimą prekę.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

41690 LEGO® Friends advento kalendorius

Kodas: 4040101-5112
Barkodas: 5702016916126
2099
2999
20,99 €
29,99 €
* www.babycity.lt prieš akciją galiojusi įprastinė kaina. Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2030-12-31
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus