I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 6+ m.
Prekės ženklas: LEGO FRIENDS
Kilmės šalis: Kinija

Apie prekę

Puoselėkite vaikų susidomėjimą gamta su „LEGO® Friends“ žaislu „Medžių sodinimo mašina“. Konstruodami ir žaisdami su šiuo nebrangiu rinkiniu berniukai ir mergaitės nuo 6 metų amžiaus gali sužinoti, kaip auga augalai. Jį sudaro dvi lėlytės, medelynas, vairuojamas pikapas, daug mielų sodo reikmenų ir daugybė laukinės gamtos figūrų, kurios palaikys „LEGO Friends“ personažams draugiją, kol jie dirba.

Kūrybinio žaidimo ugdymas
Šioje gimtadienio dovanoje vaikams gausu ypatybių, kurios įkvepia išradingam žaidimui. Transporto priemones mėgstantiems vaikams patiks pikapas, kurį personažai pavertė elektra varomu. Jame yra lanksti svirtis medžiams pakelti ir nuleisti į pikapą. Į kabiną telpa abi lėlytės –vaikams tereikia nuimi stogą ir jas įdėti.

Vaikų pomėgių puoselėjimas
Supažindinkite mažuosius su Hartleiko miesto pasauliu. Nesvarbu, ar juos domina mokslas, sportas, menas ar aplinka, jie ras rinkinį, kuris sužadins jų vaizduotę, ir į save panašų personažą.

  • Sužavėkite mažuosius sodininkus. Pradžiuginkite vaikus, kurie mėgsta su gamta susijusius žaislus, su „LEGO® Friends“ rinkiniu „Medžių sodinimo mašina“ (41707), kuriame rasite ekologišką sunkvežimį ir medelyną.
  • Dėžutėje slepiasi daug dalykų. Šioje „LEGO® Friends“ dovanoje yra dvi lėlytės, šiltnamis, pikapas, daug sodo reikmenų ir penkios laukinės gamtos figūrėlės vaikams.
  • Gausu kūrybiškų ypatybių. Šis vaikams skirtas medžių sodinimo žaislas turi šiltnamį sodinukams sodinti ir sunkvežimį su lanksčia pakrovimo svirtimi, varstomu galiniu bortu ir nuimamu stogu.
  • Autentiški priedai. Rinkinyje yra daug gerai apgalvotų detalių, kurios vaikams tikrai patiks. Pradedantieji sodininkai gali pripildyti laistytuvą iš retro stiliaus rankinio vandens siurblio, kasti kastuvu ir pašerti voveres gilėmis.
  • Kūrybinė dovana vaikams nuo 6 metų amžiaus. Ieškote žaislo gamtą mylintiems vaikams? Šis medžių sodinimo žaislas pradžiugins aplinka besirūpinančius berniukus ir mergaites, taip pat vaikus, kuriems patinka „LEGO® Friends“ transporto priemonės.
  • Žaidimas kada tik panorėjus. Šis 7 cm aukščio, 14 cm ilgio ir 6 cm pločio sunkvežimis užima nedaug erdvės naudojamas kaip puošmena.
  • Atnaujintos instrukcijos. Su nemokama LEGO® konstravimo instrukcijų programėle mažieji statytojai gali pritraukti, pasukti bei peržiūrėti savo modelį, taip visiškai įsitraukdami į konstravimo procesą.
  • Rūpestinga draugija. Dera su „LEGO® Friends“ rinkiniais „Kanalo plaukiojantis namelis“ (41702) ir „Draugystėsnamelis medyje“ (41703), kad vaikai galėtų visapusiškai tyrinėti savo meilę gamtai ir išplėsti žaidimą.
  • Garantuota kokybė. Populiarieji LEGO® žaislai atitinka griežtus pramonės kokybės standartus, todėl yra vienodi, suderinami ir kaskart idealiai susijungia ir atsiskiri.
  • Užtikrinta sauga. LEGO® komponentai yra maksimaliai išbandomi siekiant įsitikinti, kad jie atitinka griežtus pasaulinius saugos standartus.

41707_lifestyle-62d91008279df.jpg

Suteikite Hartleiko miestui žalumos

Konstruojamas medelynas ir sunkvežimis yra kūrybiška dovana, su kuria sodininkystę mėgstantys vaikai gali vaidinti, kad augina medžius ir rūpinasi laukine gamta.

41707_hero-62d910222dfdd.jpg

Su daugybe elementų vaizduotei lavinti

Šiame 336 dalių rinkinyje yra 2 lėlytės, medelynas, važiuojantis pikapas, sodo reikmenų ir laukinės gamtos figūrėlės.

41707_build-62d91042268f8.jpg

Puoselėkite meilę gamtai

Šis spalvingas rinkinys yra puikus būdas ugdyti vaikų rūpesti aplinka ir parodyti jiems, kaip auga medžiai.

41707_inthebox-62d9105d123e2.jpg

Puikios dovanos vaikams, kuriems rūpi planeta

Ideali gimtadienio, šventės ar netikėta dovana berniukams ir mergaitėms nuo 6 metų, kurie mėgsta gamtą, mielus gyvūnų žaislus ar keistas transporto priemones.

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.

LEGO Friends

Statytojai atostogas galės smagiai praleisti su „LEGO® Friends“ rinkiniais! Nuo banglenčių parduotuvės iki slidininkų keltuvų – vaikai smagiai leis laiką su geriausiais „LEGO Friends“!

Mes esame tam, kad padėtume auginti laimingus vaikus! Tad mielai padėsime greitai ir patogiai išsirinkti geriausią, Jums reikalingos vaikiškos prekės variantą. Babycity prekių kataloge rasite platų populiariausių vaikiškų prekių ženklų pasirinkimą, todėl perkant pas mus visada rasite iš ko išsirinkti! Čia galite rinktis iš patikimo ir gerai žinomo LEGO FRIENDS prekės ženklo asortimento. 41707 LEGO® Friends Medžių sodinimo mašina - jau pamėgta tėvelių prekė, palengvinanti kasdienybę su vaikais. Jus dominantis pirkinys - 41707 LEGO® Friends Medžių sodinimo mašina - siūlomas patrauklia kaina, kuris neabejotinai taps puikiu pagalbininku auginant vaiką. Apsilankius internetinėje ar fizinėje parduotuvėje galėsite apžiūrėti norimą prekę.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

41707 LEGO® Friends Medžių sodinimo mašina

Kodas: 4040101-5346
Barkodas: 5702017155081
2099
2999
20,99 €
29,99 €
* www.babycity.lt prieš akciją galiojusi įprastinė kaina. Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2025-02-28
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus