I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 8+ m.
Prekės ženklas: LEGO FRIENDS
Kilmės šalis: HU

Apie prekę

Iškelkite mažųjų astronautų susidomėjimą kosmosu į stratosferą su Olivijos kosmoso akademija (41713). Vaikai nuo 8 metų gali treniruotis su LEGO® Friends draugėmis ir leistis į kosminius nuotykius. Rinkinys kupinas autentiškų ypatybių, nuo daugkartinio erdvėlaivio greitintuvų iki virtualiosios tikrovės simuliatoriaus. Vaikai ne tik žaidžia, bet ir smagiai mokosi – visi akademijoje naudojami vaizdai yra moksliškai teisingi, o klasės lentoje užrašytos tikros kosminio skrydžio formulės.

Lavinamasis žaislas smalsiems vaikams
Vaikams, kurie mėgsta erdvėlaivius, patiks šis LEGO Daugkartinio erdvėlaivio modelis. Pravėrus varstomas duris pasirodo krovinių skyrius kaip tikrame erdvėlaivyje, o lėlytes galima pritvirtinti prie „Canadarm“ manipuliatoriaus ir juo tyrinėti kosmosą. Sugrįžus į Žemę, laukia teleskopas, kelių ašių treniruoklis, misijų valdymo salė ir kosminė galerija su besisukančiais Saulės, Žemės ir Mėnulio modeliais.

Perkelkite konstravimą į naują dimensiją
Šis mokslinis žaislas turi skaitmeniniam amžiui pritaikytas instrukcijas. Interaktyvus vadovas suteikia vaikams galimybę konstruojant priartinti, pasukti ir apžiūrėti erdvinį modelį.

  • Puoselėkite jaunųjų mokslo gerbėjų meilę kosmosui. Padovanokite vaikams nežemišką žaidimo patirtį su Olivijos kosmoso akademija (41713), konstruojamą žaidimo rinkinį, kuris supažindina su kosmine programa.
  • Žaislinis erdvėlaivis su autentiškomis detalėmis. Šį rinkinį, pasižymintį daugkartinio erdvėlaivio programos ypatybėmis, sudaro daugkartinio erdvėlaivio modelis, akademijos pastatas, teleskopas ir 4 LEGO® Friends personažai.
  • Iškelia vaizduotę į aukštumas. Vaikai gali žaisti, kad treniruojasi tapti astronautais, skraidyti žaisliniu daugkartiniu erdvėlaiviu, išeina į atvirą kosmosą ir ieško danguje naujų galaktikų.
  • Kūrybiška dovana kosminių žaislų gerbėjams. Šis mokslinis žaislas taps smagiu iššūkiu mažiesiems konstruotojams nuo 8 metų, kuriems patiks konstruoti daugkartinio erdvėlaivio modelį ir išdidžiai jį eksponuoti.
  • Kupinas faktų apie kosmosą. Dėl daugybės moksliškai teisingų šio rinkinio elementų, mokslo gerbėjai sužinos daugiau apie kosmosą ir astronautų rengimą.
  • Matmenys. Akademijos pastatas yra 26 cm aukščio, 21 cm pločio ir 10 cm gylio, o daugkartinis erdvėlaivis – 8 cm aukščio, 23 cm ilgio ir 15 cm pločio.
  • Fantastiška konstravimo patirtis. Su LEGO® konstravimo instrukcijų programėle mažieji mokslo gerbėjai gali priartinti, pasukti ir vizualizuoti savo modelio skaitmeninę versiją.
  • Žaidimas, kuris skatina mokytis. LEGO® Friends žaislai skirti padėti vaikams tyrinėti savo pomėgius ir suvokimą apie juos supantį pasaulį su jiems artimais personažais.
  • Aukščiausia kokybė, jokių kompromisų. LEGO® žaidimo rinkiniai atitinka griežtus pramonės kokybės standartus ir užtikrina saugius sujungimus bei patvarius modelius.
  • Užtikrinta sauga. LEGO® Friends rinkiniai yra nuodugniai išbandomi siekiant įsitikinti, kad jie atitinka griežtus pasaulinius saugos standartus.

41713_lifestyle-62d7d5437f066.jpg

Kosmoso akademijos rinkinys iškelia vaizduotė į stratosferą

Mokslo gerbėjams nuo 8 metų įkvėpkite ištisoms valandoms pažinties su beribiu kosmoso rinkiniu, kupinu tikroviškų ypatybių.

41713_hero-62d7d560c4071.jpg

Smagu statyti, smagu žaisti

Šį malonų konstruoti modelį sudaro kosmoso akademijos klasė, misijos valdymo centras, daugkartinis erdvėlaivis ir observatorija.

41713_inthebox-62d7d57b5fd63.jpg

Nežemiška dovana

Nudžiuginkite mažuosius kosmoso gerbėjus šiuo funkcijų kupinu rinkiniu, kuriame Olivija įgyvendina savo svajonę lankydama kosmoso mokyklą.

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.

LEGO Friends

Statytojai atostogas galės smagiai praleisti su „LEGO® Friends“ rinkiniais! Nuo banglenčių parduotuvės iki slidininkų keltuvų – vaikai smagiai leis laiką su geriausiais „LEGO Friends“!

Mes esame tam, kad padėtume auginti laimingus vaikus! Tad mielai padėsime greitai ir patogiai išsirinkti geriausią, Jums reikalingos vaikiškos prekės variantą. Babycity prekių kataloge rasite platų populiariausių vaikiškų prekių ženklų pasirinkimą, todėl perkant pas mus visada rasite iš ko išsirinkti! Čia galite rinktis iš patikimo ir gerai žinomo LEGO FRIENDS prekės ženklo asortimento. 41713 LEGO® Friends Olivijos kosmoso akademija - jau pamėgta tėvelių prekė, palengvinanti kasdienybę su vaikais. Jus dominantis pirkinys - 41713 LEGO® Friends Olivijos kosmoso akademija - siūlomas patrauklia kaina, kuris neabejotinai taps puikiu pagalbininku auginant vaiką. Apsilankius internetinėje ar fizinėje parduotuvėje galėsite apžiūrėti norimą prekę.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

41713 LEGO® Friends Olivijos kosmoso akademija

Kodas: 4040101-5491
Barkodas: 5702017154121
5599
7999
55,99 €
79,99 €
* www.babycity.lt prieš akciją galiojusi įprastinė kaina. Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2025-02-28
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus