I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 6+ m.
Prekės ženklas: LEGO DOTS
Kilmės šalis: Čekija

Apie prekę

Kurk sau patinkantį dizainą su šiuo šauniu Papildomų DOTS – 2 serijos rinkiniu! Nevaržomai kurk raštus ir derinius su šiomis šauniomis skaidriomis blizgiomis, ryškiomis dekoruotomis iki kitomis plytelėmis. Papildyk jomis savo LEGO® DOTS apyrankes arba dekoratyvinius kambario rinkinius, kad jie atitiktų jūsų skonį. Ar esi pasirengęs pasitelkti savo kūrybiškumą? Kurk ir perkurk smagius dizainus be jokių apribojimų – gyvenime niekad nebus per daug puošmenų! #dotyourworld

Vaikams ir rankdarbių mėgėjams patiks ši šauni LEGO® DOTS™ (41916) Papildomų DOTS – 2 serijos pakuotė! Šios papildomos plytelės sukurtos taip, kad tiktų visiems LEGO DOTS rinkiniams, suteikia vaikams galimybę papildyti savo dizainą naujais smagiais būdais ir priderinti jį prie savo aprangos, nuotaikos ar kambario dekoro.

Papildomas kūrybiškumas krepšelyje Šią šaunią pakuotę sudaro 109 spalvingos plytelės, įskaitant 20 skaidrių blizgančių plytelių ir 10 išskirtinių dekoruotų plytelių iš 16, tad maišelio turinys yra staigmena! Jos suteiks vaikams galimybę papuošti savo draugystės apyrankių rinkinius arba kambario dekoro elementus ir lavinti savo vaizduotę.

Kurti rankdarbius bus dar smagiau Šios mažos pakuotės smagumas yra galimybė vaikams tapti dar išradingesniais dekoruojant savo LEGO® DOTS žaislus, keistis ir mainytis su draugais bei demonstruoti savo unikalius dizainus. Šie rinkiniai yra puikios papildomos Kalėdų ar gimtadienio dovanėlės arba nuostabus priedas perkant bet kurį kitą DOTS rinkinį.

  • Puoselėkite vaiko pomėgį kurti rankdarbius su šiuo plytelių krepšeliu, kuriame yra 79 keturių spalvų plytelės, 20 permatomų mėlynos spalvos blizgančių plytelių ir 10 iš 16 galimų dekoruotų plytelių (krepšelio turinys – staigmena!).
  • Vaizduotės vaisius! Vaikai gali lavinti savo dizaino ir saviraiškos įgūdžius dekoruodami su šiomis puikiomis plytelėmis, tiek vadovaudamiesi skirtingų LEGO® DOTS žaislų instrukcijomis, tiek įgyvendindami savo idėjas.
  • Spalvingos (41916) Papildomų DOTS – 2 serijos plytelės puikiai tinka naujiems kūriniams su DOTS žaislais arba su kitais LEGO® rinkiniais pramogoms ir vaikų rankdarbiams.
  • Rankdarbių mėgėjai su džiaugsmu papildys jau turimus rinkinius Papildomų DOTS – 2 serijos pakuotės (41916) plytelėmis. Naujos spalvos ir dekoruotos plytelės taps puikia papildoma dovanėle berniukams ir mergaitėms nuo 6 metų amžiaus.
  • Šis žavus išradingas žaislų maišelis yra nedidelis ir patogus nešiotis, todėl jis idealiai pritaikytas mažiesiems dizaineriams, kad jie galėtų plytelėmis papildyti savo kūrinius ir demonstruoti naujos išvaizdos apyrankes arba kambario dekoro elementus.
  • Nesibaigiančioms linksmybėms ir kūrybiškumui tereikia vaiko vaizduotės! Žaislai be baterijų padeda sustiprinti vaikų išradingo žaidimo įgūdžius ir džiugina, kai jie patys sukuria ką nors naujo.
  • Atidarykite maišelį ir pradėkite kurti! Šis rinkinys su daugybe naujų spalvų ir mielų dekoruotų plytelių gali įkvėpti daugybę rankdarbių idėjų vaikams jungiant šias plyteles prie kitų DOTS kambario dekoro elementų arba apyrankių konstravimo rinkinių.
  • Padovanokite vaikams šaunių rankdarbių kūrybai su LEGO® DOTS rinkiniais. Šis smagus apyrankių ar kambario dekoro rinkinių papildymas suteikia įkvėpimo kurti, kuris padeda ugdyti vaikų kūrybiškumą ir pasitikėjimą savimi.
  • LEGO® konstravimo kaladėlės ir plytelės atitinka griežčiausius pramonės standartus, užtikrinančius nuolatinę kokybę, suderinamumą ir lengvą sujungimą bei atskyrimą visuomet – nuo pat 1958 metų.
  • LEGO® kaladėlės ir plytelės mėtomos, kaitinamos, gniuždomos, sukamos ir analizuojamos siekiant užtikrinti, kad vaikų konstravimo rinkiniai atitiktų aukščiausius pasaulinius saugos ir kokybės standartus.
CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.
Mes esame tam, kad padėtume auginti laimingus vaikus! Tad mielai padėsime greitai ir patogiai išsirinkti geriausią, Jums reikalingos vaikiškos prekės variantą. Babycity prekių kataloge rasite platų populiariausių vaikiškų prekių ženklų pasirinkimą, todėl perkant pas mus visada rasite iš ko išsirinkti! Čia galite rinktis iš patikimo ir gerai žinomo LEGO DOTS prekės ženklo asortimento. 41916 LEGO® Dots Papildomi – 2 serija - jau pamėgta tėvelių prekė, palengvinanti kasdienybę su vaikais. Jus dominantis pirkinys - 41916 LEGO® Dots Papildomi – 2 serija - siūlomas patrauklia kaina, kuris neabejotinai taps puikiu pagalbininku auginant vaiką. Apsilankius internetinėje ar fizinėje parduotuvėje galėsite apžiūrėti norimą prekę.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

41916 LEGO® Dots Papildomi – 2 serija

Kodas: 4040101-4670
Barkodas: 5702016668599
299
499
2,99 €
4,99 €
* www.babycity.lt prieš akciją galiojusi įprastinė kaina. Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2025-02-28
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus