I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 6+ m.
Prekės ženklas: LEGO DOTS
Kilmės šalis: Danija

Apie prekę

Rankdarbių gerbėjams ir kitiems kūrybingiems vaikams patiks šis tropinės tematikos papildomų DOTS 5 serijos (41932) maišelis! Kadangi šios papildomos plytelės tinka visiems skirtingiems LEGO® DOTS rinkiniams, jos suteikia vaikams galimybę patobulinti savo dizainą naujais būdais ir pritaikyti jį prie savo aprangos, nuotaikos arba kambario interjero.

  • Nevaržomas kūrybiškumas ir saviraiška
    Šį maišelį sudaro 120 spalvingų plytelių, įskaitant 15 tamsoje švytinčių plytelių bei 10 unikalių, dekoruotų atsitiktinių plytelių iš 16 galimų. Vaikai gali jomis puošti savo kambario dekoro elementus arba apyrankes kaip tik jiems patinka, taip lavindami savo kūrybiškumą.

  • Šauni rankdarbių nuotaika
    Didžiausias šio žaislų maišelio smagumas yra papildoma galimybė vaikams dar išradingiau puošti savo LEGO DOTS rinkinius, linksmai derinti plyteles su savo draugų plytelėmis ir demonstruoti savo dizainą. Šie maišeliai gali tapti puikiu atlygiu arba kasdiene dovanėle kūrybiškiems mažyliams, ar galbūt netikėta papildoma dovana visiems kitiems DOTS arba LEGO rinkiniams tinkinti.

  • Nustebinkite rankdarbius mėgstančius mažuosius šiuo šauniu LEGO® DOTS papildomų DOTS 5 serijos (41932) maišeliu ir įkvėpkite juos saviraiškai. Maišelio turinys taps pramogos dalimi!

  • Lavinkite vaiko kūrybingumą ir dizaino įgūdžius 95 kolekcinėmis tropinių atspalvių plytelėmis, 15 tamsoje švytinčių plytelių ir 10 iš galimų 16 paslaptingų dekoruotų plytelių.

  • Plytelės puikiai tinka unikaliai dekoruoti apyrankėms arba kambario dekoro elementams. Vaikai gali naudoti plyteles su kitais DOTS rinkiniais arba bet kuriais kitais LEGO® rinkiniais ir tinkinti juos kaip patinka.

  • Rankdarbių gerbėjams knietės kibti į šį Papildomų DOTS 5 serijos (41932) maišelį. Gaivios spalvos ir išskirtinės dekoruotos plytelės taps smagia bet kokios progos arba papildoma dovana berniukams ir mergaitėms nuo 6 metų amžiaus.

  • Suteikite vaikams patrauklių rankdarbių priemonių kurti ir naudoti su LEGO® DOTS rinkiniais. Šis spalvotų ir dekoruotų plytelių maišelis įkvėps ir padės lavinti vaikų kūrybinį pasitikėjimą savo jėgomis pramogaujant.

  • LEGO® DOTS rinkiniai atveria nevaržomas kūrybos galimybes ir skatina vaikų saviraišką kuriant ir tinkinant aksesuarus ar kambario dekoro elementus, suteikdamos žaidimo su LEGO džiaugsmą naujai vaikų grupei.

  • LEGO® komponentai atitinka griežtus pramonės standartus, užtikrinančius nuolatinę kokybę, suderinamumą ir patikimą sujungimą bei atskyrimą visuomet – nuo pat 1958 metų.

  • LEGO® komponentai mėtomi, kaitinami, gniuždomi, sukami ir analizuojami siekiant užtikrinti, kad jie atitiktų griežtus pasaulinius saugos standartus.
Mes esame tam, kad padėtume auginti laimingus vaikus! Tad mielai padėsime greitai ir patogiai išsirinkti geriausią, Jums reikalingos vaikiškos prekės variantą. Babycity prekių kataloge rasite platų populiariausių vaikiškų prekių ženklų pasirinkimą, todėl perkant pas mus visada rasite iš ko išsirinkti! Čia galite rinktis iš patikimo ir gerai žinomo LEGO DOTS prekės ženklo asortimento. 41932 LEGO® DOTS Papildomi DOTS – 5 serija - jau pamėgta tėvelių prekė, palengvinanti kasdienybę su vaikais. Jus dominantis pirkinys - 41932 LEGO® DOTS Papildomi DOTS – 5 serija - siūlomas patrauklia kaina, kuris neabejotinai taps puikiu pagalbininku auginant vaiką. Apsilankius internetinėje ar fizinėje parduotuvėje galėsite apžiūrėti norimą prekę.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

41932 LEGO® DOTS Papildomi DOTS – 5 serija

Kodas: 4040101-5154
Barkodas: 5702016915877
269
449
2,69 €
4,49 €
* www.babycity.lt prieš akciją galiojusi įprastinė kaina. Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2025-02-28
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus