I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Dalių kiekis: 374
Amžius: 6-12 m.
Prekės ženklas: LEGO CITY
Kilmės šalis: Čekija

Apie prekę

Sustabdyk sunkvežimį ir paleisk tarnybinį šunį! Mobiliajame kalėjime uždarytas nusikaltėlis bando pabėgti padedamas bendrininko. Prikabink kablį su grandine prie kameros durų grotų ir nuspausk keturračio akceleratorių, kad išlaužtum duris. Nuleisk galinę mobiliojo valdymo centro rampą, išridenk motociklą ir skubėk paskui nusikaltėlius, kad grąžintum juos į kalėjimą!

Įsitrauk į veiksmo sūkurį su „LEGO® City“ policija, pareigūnams mobiliajame valdymo centre bandant sustabdyti nusikaltėlio pabėgimą iš kalėjimo. Rinkinyje yra nuimama sunkvežimio kabina, vieta 2 mini figūrėlėms, stebėsenos kambarys su ekranais, palydovine lėkšte, atidaromu stogu, šoninėms durimis ir galine rampa, sandėliukas motociklui ir įrankiams bei pabėgimo iš kalėjimo funkcija ir nusikaltėlio keturratis. Rinkinyje yra 4 mini figūrėlės ir policijos šuns figūrėlė.

  • Rinkinyje yra 4 mini figūrėlės: 2 policijos pareigūnai ir 2 nusikaltėliai bei policijos šuns figūrėlė.
  • Rinkinyje yra mobilusis valdymo centras, policijos motociklas ir nusikaltėlio keturratis.
  • Mobiliajame valdymo centre yra nuimama kabina, kalėjimo kamera su pabėgimo funkcija ir vieta 2 mini figūrėlėms, stebėsenos kambarys su ekranais, palydovinė lėkštė ant stogo, stalas, kėdė ir sandėlys motociklui bei įrankiams priekabos gale.
  • Nusikaltėlio keturratyje yra grandinė ir kablys.
  • Prikabink keturračio kablį su grandine prie kameros durų grotų, kad išlaisvintum nusikaltėlį.
  • Įrenk mobilųjį valdymo centrą ir iškelk policijos motociklą.
  • Sugauk nusikaltėlius ir pasodink juos atgal į kamerą.
  • Yra šie priedai: puodelis, kuprinė, 2 banknotai, 2 kūgio formos įspėjamieji kelio ženklai, veržliaraktis, portatyvi radijo stotelė, STOP ženklas ant stulpo ir antrankiai.
  • Šis rinkinys skirtas konstruoti ir žaisti nuo 6 iki 12 metų.
  • Sunkvežimio kabina yra daugiau kaip 8 cm (3 col.) aukščio, 13 cm (5 col.) ilgio ir 7 cm (2 col.) pločio.
  • Mobilusis valdymo centras yra daugiau kaip 11 cm (4 col.) aukščio, 23 cm (9 col.) ilgio ir 6 cm (2 col.) pločio.
  • Keturratis yra yra daugiau nei 3 cm (1 col.) aukščio, 7 cm (2 col.) ilgio ir 5 cm (1 col.) pločio.
  • Motociklas yra daugiau kaip 3 cm (1 col.) aukščio, 7 cm (2 col.) ilgio ir mažiau kaip 2 cm (1 col.) pločio.
CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.

LEGO City

Serijoje LEGO® City yra visi elementai, kuriuos vaikas mato kasdien. Jie paskatins vaiką sukonstruoti veiksmo ir džiaugsmo kupiną miestą. Čia rasite visas pagrindines temas, pagal kurias galima konstruoti valandų valandas. Nuo policijos ir ugniagesių brigados iki daugybės šaunių transporto priemonių ir tikroviškų pastatų, kuriuos vaikui patiks konstruoti ir su jais žaisti. Serijoje LEGO® City iš tiesų yra daug detalių, kurios sužadins vaizduotę ir leis vaikams atrasti pasaulį su begale konstravimo variantų. LEGO® City – tai neribotų galimybių pasaulis, kuriame vaikai gali žaisti įvairius smagius žaidimus.

 

Mes esame tam, kad padėtume auginti laimingus vaikus! Tad mielai padėsime greitai ir patogiai išsirinkti geriausią, Jums reikalingos vaikiškos prekės variantą. Babycity prekių kataloge rasite platų populiariausių vaikiškų prekių ženklų pasirinkimą, todėl perkant pas mus visada rasite iš ko išsirinkti! Čia galite rinktis iš patikimo ir gerai žinomo LEGO CITY prekės ženklo asortimento. 60139 LEGO® City Police Mobilusis valdymo centras - jau pamėgta tėvelių prekė, palengvinanti kasdienybę su vaikais. Jus dominantis pirkinys - 60139 LEGO® City Police Mobilusis valdymo centras - siūlomas patrauklia kaina, kuris neabejotinai taps puikiu pagalbininku auginant vaiką. Apsilankius internetinėje ar fizinėje parduotuvėje galėsite apžiūrėti norimą prekę.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

60139 LEGO® City Police Mobilusis valdymo centras

Kodas: 4040101-2455
Barkodas: 5702015865265
3009
4299
30,09 €
42,99 €
* www.babycity.lt prieš akciją galiojusi įprastinė kaina. Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2030-12-31
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus