I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 5+ m.
Prekės ženklas: LEGO CITY
Kilmės šalis: Čekija

Apie prekę

Suteik savo LEGO® City kūriniams tikroviškumo ir sujunk skirtingus rinkinius, kad išplėstum savo miestą su šiomis šauniomis LEGO City Kelių plokštelėmis. Šis nuostabus konstravimo rinkinys turi tamsoje švytinčius žibintus, šviesoforus, kelio ženklus, eismo juostų ženklinimą, greičio mažinimo kalnelius, perėją, medžius ir žalumą.

Šis LEGO® City Kelio plokštelių (60304) konstravimo rinkinys suteikia tikrovišką foną išradingam vaikų žaidimui su tamsoje švytinčiais žibintais, šviesoforais, kelio ženklais, eismo juostų ženklinimu, greičio mažinimo kalneliais, perėja, medžiais ir žaluma. Vaikai gali statyti kelio plokšteles kaip jiems patinka, statyti miestą aplink jas ir jungti su kitais LEGO Kelio plokštelių konstravimo rinkiniais miesto kūriniams plėsti!

Puiki dovana LEGO City gerbėjams nuo 5 metų amžiaus LEGO City kelio plokštelių žaidimo rinkiniai turi aiškų konstravimo vadovą ir Instructions PLUS, kurios yra programos LEGO Building Instructions dalis. Šis interaktyvus konstravimo vadovas su priartinimo ir pasukimo įrankiais padeda mažiesiems LEGO konstruotojams tapti meistrais.

Įkvepiantys žaislai berniukams ir mergaitėms LEGO City rinkiniai skatina nevaržomą, kūrybišką žaidimą vaidmenimis su funkcijų gausiai pastatais, tikroviškomis transporto priemonėmis ir smagiais veikėjais.

  • Vaikai gali pridėti realų foną savo LEGO® žaidimui su šiuo LEGO City Kelio plokštelių (60304) konstravimo rinkiniu. Puikus atspirties taškas nuostabiai konstravimo ir žaidimo patirčiai.
  • Kas yra dėžutėje? Vaikai gauna 5 LEGO® kelių plokšteles su eismo juostų ženklinimu, greičio mažinimo kalneliais ir perėja bei tamsoje šviečiančius žibintus, žaislinį šviesoforą, kelio ženklu, medžius ir žalumą.
  • Vaikai gali sukurti tikrovišką LEGO® kelių tinklą su daugybe autentiškų detalių ir prisijungti prie kitų LEGO City Kelių plokštelių konstravimo rinkinių, kad išplėstų savo miesto kūrinius.
  • Šis LEGO® City Kelio plokštelių žaidimo rinkinys taps puikia Kalėdų, gimtadienio arba bet kurios kitos progos dovana vaikams nuo 5 metų amžiaus.
  • Sukonstruotas pagrindinis kelių plokštelių tinklas yra 13 cm aukščio, 44 cm pločio ir 38 cm gylio.
  • LEGO® City Kelių plokštelės taps puikiu fonu vaikų LEGO žaidimams ir kūriniams.
  • Su spausdintomis konstravimo instrukcijomis ir Instructions PLUS – yra nemokamos programos LEGO® Building Instructions išmaniesiems įrenginiams dalimi. Šis interaktyvus vadovas padeda pradedantiesiems tapti konstravimo meistrais!
  • LEGO® City Mano miesto rinkiniai išsiskiria spalvingais pastatais, šauniomis žaislinėmis transporto priemonėmis ir smagiais personažais, kurie sužadina vaikams norą išradingai žaisti vaidmenimis kuriant nevaržomus nuotykius realistiškoje aplinkoje.
  • Visos LEGO® kaladėlės ir dalys gaminamos pagal griežtus pramonės kokybės standartus, siekiant užtikrinti, kad jos būtų vienodos, suderinamos ir smagios konstruoti – taip atliekama nuo pat 1958 metų.
  • LEGO® City konstravimo žaislai kruopščiai tikrinami, kad kiekvienas žaidimo rinkinys atitiktų griežtus saugos standartus.
CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.

LEGO City

Serijoje LEGO® City yra visi elementai, kuriuos vaikas mato kasdien. Jie paskatins vaiką sukonstruoti veiksmo ir džiaugsmo kupiną miestą. Čia rasite visas pagrindines temas, pagal kurias galima konstruoti valandų valandas. Nuo policijos ir ugniagesių brigados iki daugybės šaunių transporto priemonių ir tikroviškų pastatų, kuriuos vaikui patiks konstruoti ir su jais žaisti. Serijoje LEGO® City iš tiesų yra daug detalių, kurios sužadins vaizduotę ir leis vaikams atrasti pasaulį su begale konstravimo variantų. LEGO® City – tai neribotų galimybių pasaulis, kuriame vaikai gali žaisti įvairius smagius žaidimus.

 

Mes esame tam, kad padėtume auginti laimingus vaikus! Tad mielai padėsime greitai ir patogiai išsirinkti geriausią, Jums reikalingos vaikiškos prekės variantą. Babycity prekių kataloge rasite platų populiariausių vaikiškų prekių ženklų pasirinkimą, todėl perkant pas mus visada rasite iš ko išsirinkti! Čia galite rinktis iš patikimo ir gerai žinomo LEGO CITY prekės ženklo asortimento. 60304 LEGO® City Town Kelio plokštėlės - jau pamėgta tėvelių prekė, palengvinanti kasdienybę su vaikais. Jus dominantis pirkinys - 60304 LEGO® City Town Kelio plokštėlės - siūlomas patrauklia kaina, kuris neabejotinai taps puikiu pagalbininku auginant vaiką. Apsilankius internetinėje ar fizinėje parduotuvėje galėsite apžiūrėti norimą prekę.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

60304 LEGO® City Town Kelio plokštėlės

Kodas: 4040101-4961
Barkodas: 5702016912289
1430
1999
14,30 €
14,30 €
Kaina galioja tik perkant internetu.
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus