I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 6+ m.
Prekės ženklas: LEGO CITY
Kilmės šalis: Čekija

Apie prekę

Šis 3 aukštų LEGO® City Policijos nuovados (60316) žaislas yra kupinas įkvepiančių detalių, įskaitant kalėjimą su pabėgimo funkcija, nusikaltėlių sporto kiemas ir šuns treniruočių zona. Taip at vaikai gauna policijos automobilį, sraigtasparnį ir patobulintą nusikaltėlių šiukšliavežę bei kelio plokštelę, skirtą prijungti prie kitų žaidimo rinkinių. Pridėjus 5 minifigūrėles, įskaitant 3 LEGO City Adventures TV serialo personažus žaidimas kaip mat prasidės.

Konstravimo pramogos vaikams nuo 6 metų amžiaus
Prie šio LEGO konstravimo rinkinio pridedamas nuoseklus spausdintas konstravimo vadovas ir interaktyvios skaitmeninės konstravimo instrukcijos. Skaitmeninis vadovas, pasiekiamas nemokamoje programėlėje LEGO Building Instructions išmaniesiems telefonams ir planšetiniams kompiuteriams, turi patogių priartinimo ir pasukimo įrankių, kurie suteikia vaikams galimybę apžiūrėti kiekvieną konstruojamą modelį iš visų kampų.

LEGO City kūrybos pasaulis
LEGO City žaidimo rinkiniai suteikia šaunią konstravimo ir žaidimo patirtį su ypatybių gausiais pastatais, tikroviškomis transporto priemonėms ir smagiais personažais, kurie įkvėps kūrybiškai ir linksmai žaisti vaidmenimis.

  • LEGO® City TV tematikos žaislinis Policijos nuovados žaidimo rinkinys – LEGO City Policijos nuovada (60316) kupina įkvėpimo vaikams ir LEGO City Adventures TV serialo gerbėjams.
  • Kas yra dėžutėje? – viskas, ko vaikams reikia sukonstruoti 3 aukštų policijos nuovadą, patrulio automobilį, sraigtasparnį, šiukšliavežę, bei šuns figūrėlė ir 5 minifigūrėlės, įskaitant 3 LEGO® City TV personažus.
  • Ypatybės ir funkcijos – šiukšliavežė turi konteinerių krautuvą ir 2 taranus nesaugiai kalėjimo sienai sugriauti. Taip pat pridedama kelio plokštelė, skirta prijungti prie kitų LEGO® City rinkinių.
  • Dovana bet kokiai progai – šį LEGO® City policijos žaislą galima dovanoti gimtadieniui, šventei ar bet kuria kita proga vaikams nuo 6 metų amžiaus.
  • Žaislai, skirti žaisti ir eksponuoti – sukonstruota Policijos nuovada yra 27 cm aukščio, 28 cm pločio ir 24 cm gylio.
  • Su LEGO® minifigūrėlių priedais – šis žaislinis policijos žaidimo rinkinys turi daugybę smagių priedų išradingam žaidimui, įskaitant radijo stotelės, kameros, kakučio ir spurgos elementus.
  • Su interaktyviu skaitmeniniu konstravimo vadovu – vaikai gali priartinti, pasukti ir apžiūrėti modelius iš visų kampų, konstruodami su LEGO® Building Instructions programėle, skirta išmaniesiems telefonams ir planšetiniams kompiuteriams.
  • Lavina kūrybinius vaikų įgūdžius – žaisdami vaikai įgyja daugiau pasitikėjimo savimi ir lavina pagrindinius įgūdžius.
  • Dėmesys kokybei – visi LEGO® komponentai atitinka griežtus pramonės standartus, užtikrinančius nuolatinę kokybę, suderinamumą ir smagų konstravimą – nuo pat 1958 metų.
  • Svarbiausia sauga – LEGO® kaladėlės ir dalys mėtomos, kaitinamos, gniuždomos, sukamos ir analizuojamos siekiant užtikrinti, kad jos atitiktų griežtus pasaulinius saugos standartus.

60316_lifestyle-62de610fa648a.jpg

Daugiafunkcis žaislinis policijos nuovados žaidimo rinkinys

Šiame 6+ LEGO® City policijos nuovados rinkinyje gausu veiksmo kupinų žaidimo funkcijų, be to, jame yra 3 LEGO City TV personažai.

60316_hero-62de612c53260.jpg

Gausybę funkcijų turintis žaidimo rinkinys.

Šiame 668 dalių rinkinyje yra 3 aukštų policijos nuovada, patrulių automobilis, smulkintuvas, šiukšliavežis, šuns figūrėlė ir 5 minifigūrėlės.

60316_inthebox-62de614b160e6.jpg

Derinkite su kitais žaidimo rinkiniais

Vaikai gali derinti šį rinkinį su kitais LEGO® City rinkiniais (parduodami atskirai) papildomiems veiksmo kupiniems nuotykiams!

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.

LEGO City

Serijoje LEGO® City yra visi elementai, kuriuos vaikas mato kasdien. Jie paskatins vaiką sukonstruoti veiksmo ir džiaugsmo kupiną miestą. Čia rasite visas pagrindines temas, pagal kurias galima konstruoti valandų valandas. Nuo policijos ir ugniagesių brigados iki daugybės šaunių transporto priemonių ir tikroviškų pastatų, kuriuos vaikui patiks konstruoti ir su jais žaisti. Serijoje LEGO® City iš tiesų yra daug detalių, kurios sužadins vaizduotę ir leis vaikams atrasti pasaulį su begale konstravimo variantų. LEGO® City – tai neribotų galimybių pasaulis, kuriame vaikai gali žaisti įvairius smagius žaidimus.

 

Mes esame tam, kad padėtume auginti laimingus vaikus! Tad mielai padėsime greitai ir patogiai išsirinkti geriausią, Jums reikalingos vaikiškos prekės variantą. Babycity prekių kataloge rasite platų populiariausių vaikiškų prekių ženklų pasirinkimą, todėl perkant pas mus visada rasite iš ko išsirinkti! Čia galite rinktis iš patikimo ir gerai žinomo LEGO CITY prekės ženklo asortimento. 60316 LEGO® City Police Policijos nuovada - jau pamėgta tėvelių prekė, palengvinanti kasdienybę su vaikais. Jus dominantis pirkinys - 60316 LEGO® City Police Policijos nuovada - siūlomas patrauklia kaina, kuris neabejotinai taps puikiu pagalbininku auginant vaiką. Apsilankius internetinėje ar fizinėje parduotuvėje galėsite apžiūrėti norimą prekę.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

60316 LEGO® City Police Policijos nuovada

Kodas: 4040101-5386
Barkodas: 5702017161914
5524
6499
55,24 €
64,99 €
-15% daugeliui prekių perkant papildomą prekę! Tik internetu su One Family kortele
Kaina galioja tik perkant internetu.
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2024-04-01
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus