I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 6+ m.
Prekės ženklas: LEGO CITY
Kilmės šalis: Čekija

Apie prekę

Šioje 3 aukštų LEGO® City Gaisrinėje (60320) yra valdymo kambarys, gyvenamosios ugniagesių patalpos, registratūra ir garažas bei sraigtasparnis, šaudantis LEGO vandens elementus ir ugniagesių automobilis, šaudantis vandens strėlių elementus. Pridėjus ugniagesių minifigūrėles, įskaitant 2 LEGO City TV personažus ir katės bei šuns figūrėles, įsiplieks tikras veiksmas! Šį rinkinį vaikai gali išplėsti pridedama LEGO kelio plokštele.

Konstravimo pramogos, skirtos vaikams nuo 6 metų amžiaus
Prie rinkinio pridedamas spausdintas konstravimo vadovas ir interaktyvios skaitmeninės konstravimo instrukcijos. Patogus skaitmeninis vadovas, pasiekiamas nemokamoje programėlėje LEGO Building Instructions išmaniesiems telefonams ir planšetiniams kompiuteriams, turi puikių priartinimo ir pasukimo įrankių, kurie suteikia vaikams galimybę apžiūrėti konstruojamus modelius iš visų kampų.

Įgalinantis LEGO City pasaulis
LEGO City žaidimo rinkiniai skatina išradingai žaisti vaidmenimis su ypatybių gausiais pastatais, šauniomis transporto priemonėms ir įkvepiančiais personažais, kurie įtrauks vaikus į veiksmo sūkurį, kuriame jie patys kurs savo istorijas.

  • Ugniagesių žaidimo rinkinys vaikams nuo 6 metų amžiaus – įtraukite vaikus į veiksmo sūkurį su šiuo kelių modeliu LEGO® City Gaisrinės (60320) rinkiniu, kuriame yra 2 LEGO City Adventures TV serialo personažai.
  • Kas yra dėžutėje? Viskas, ko vaikams reikia sukonstruoti 3 aukštų gaisrinę, sunkvežimį ir sraigtasparnį, 5 minifigūrėlės, šuns ir katės figūrėlės ir LEGO® kelio plokštelė, skirta prijungti prie kitų LEGO City žaidimo rinkinių.
  • Smagios funkcijos papildo žaidimą – vaikai gali šaudyti LEGO® vandens elementus iš priešgaisrinio sraigtasparnio ir vandens strėlių elementus iš ugniagesių automobilio.
  • Dovana bet kokiai progai. Šį LEGO® ugniagesių žaislą galima dovanoti gimtadieniui, šventei ar bet kuria kita proga mažiesiems LEGO konstruotojams ir vaikams, kurie nori papildyti savo miesto modelius.
  • Apstu vietos žaidimui. 3 aukštų gaisrinė su garažu, registratūra, gyvenamosiomis ugniagesių patalpomis ir valdymo kambariu yra 30 cm aukščio, 34 cm pločio ir 32 cm gylio.
  • LEGO® minifigūrėlių priedai: 4 šalmai ir radijo stotelės, kirvio, puodelio, picos dėžės ir gesintuvų elementai.
  • Spausdintos ir skaitmeninės instrukcijos. Vaikai gali priartinti, pasukti ir apžiūrėti užbaigtą modelį iš visų kampų, konstruodami su nemokama LEGO® Building Instructions programėle, išmaniesiems telefonams ir planšetiniams kompiuteriams.
  • Pasaulio pažinimas žaidžiant. LEGO® City žaidimo rinkiniai skirti lavinti vaikų fiziniams įgūdžiams ir suteikti pasitikėjimo savimi kūrybingai žaidžiant.
  • Visi LEGO® komponentai atitinka griežtus pramonės standartus, užtikrinančius nuolatinę kokybę, suderinamumą ir smagų konstravimą – nuo pat 1958 metų.
  • Svarbiausia sauga – LEGO® kaladėlės ir dalys mėtomos, kaitinamos, gniuždomos, sukamos ir analizuojamos siekiant užtikrinti, kad jos atitiktų griežtus pasaulinius saugos standartus.

60320_lifestyle-62de6200ade2e.jpg

Daugiafunkcė žaislinė gaisrinė, skirta vaikams nuo 6 metų

Šiame LEGO® City Gaisrinės rinkinyje gausu veiksmo kupinų žaidimo funkcijų, be to, jame yra 2 LEGO City TV personažai.

60320_hero-62de621956769.jpg

Gausybę funkcijų turintis žaidimo rinkinys.

Šioje 540 dalių gaisrinėje yra ugniagesių sunkvežimis, sraigtasparnis, 5 minifigūrėlės, šunų ir kačių figūrėlės bei LEGO® kelio plokštelė.

60320_inthebox-62de622c3e779.jpg

Derinkite su kitais žaidimo rinkiniais

Vaikai gali naudoti pridedamą kelio plokštelę, kad prijungtų šį rinkinį prie kitų LEGO® City modelių (parduodami atskirai).

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.

LEGO City

Serijoje LEGO® City yra visi elementai, kuriuos vaikas mato kasdien. Jie paskatins vaiką sukonstruoti veiksmo ir džiaugsmo kupiną miestą. Čia rasite visas pagrindines temas, pagal kurias galima konstruoti valandų valandas. Nuo policijos ir ugniagesių brigados iki daugybės šaunių transporto priemonių ir tikroviškų pastatų, kuriuos vaikui patiks konstruoti ir su jais žaisti. Serijoje LEGO® City iš tiesų yra daug detalių, kurios sužadins vaizduotę ir leis vaikams atrasti pasaulį su begale konstravimo variantų. LEGO® City – tai neribotų galimybių pasaulis, kuriame vaikai gali žaisti įvairius smagius žaidimus.

 

Mes esame tam, kad padėtume auginti laimingus vaikus! Tad mielai padėsime greitai ir patogiai išsirinkti geriausią, Jums reikalingos vaikiškos prekės variantą. Babycity prekių kataloge rasite platų populiariausių vaikiškų prekių ženklų pasirinkimą, todėl perkant pas mus visada rasite iš ko išsirinkti! Čia galite rinktis iš patikimo ir gerai žinomo LEGO CITY prekės ženklo asortimento. 60320 LEGO® City Fire Gaisrinė - jau pamėgta tėvelių prekė, palengvinanti kasdienybę su vaikais. Jus dominantis pirkinys - 60320 LEGO® City Fire Gaisrinė - siūlomas patrauklia kaina, kuris neabejotinai taps puikiu pagalbininku auginant vaiką. Apsilankius internetinėje ar fizinėje parduotuvėje galėsite apžiūrėti norimą prekę.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

60320 LEGO® City Fire Gaisrinė

Kodas: 4040101-5380
Barkodas: 5702017161518
4549
6499
45,49 €
64,99 €
* www.babycity.lt prieš akciją galiojusi įprastinė kaina. Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2025-02-28
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus