I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 7+ m.
Prekės ženklas: LEGO CITY
Kilmės šalis: Kinija

Apie prekę

Štai puikus žaidimo rinkinys vaikams, kurie žavisi statybinėmis transporto priemonėmis. LEGO® City Mobilusis kranas (60324) yra kupinas ypatybių ir funkcijų. Jie gali nuleisti atramines kojas, pasukti ir ištiesti strėlę ir pakelti arba nuleisti suktuvą. Pridėjus krano operatoriaus ir vairuotojo minifigūrėles, tikroviškas žaidimas tęsis ištisas valandas. Su LEGO City kelio plokštele.

Su skaitmeninėmis konstravimo instrukcijomis 
Šis mobiliojo krano žaidimo rinkinys turi spausdintą konstravimo vadovą ir skaitmenines konstravimo instrukcijas vaikams nuo 7 metų amžiaus. Jos pasiekiamas programėlėje LEGO Building Instructions, skirtoje išmaniesiems telefonams ir planšetiniams kompiuteriams. Šis nuostabus nuoseklus interaktyvus vadovas suteikia vaikams galimybę priartinti, pasukti ir apžiūrėti užbaigtą modelį iš visų kampų.

LEGO City kūrybos pasaulis
LEGO City Didžiųjų transporto priemonių rinkiniai taps puikiomis dovanomis berniukams ir mergaitėms. Vaikai gali susipažinti su įvairiausiomis šauniomis transporto priemonėmis ir kurti istorijas, kurios smagiai ir įdomiai atspindi realų gyvenimą.

  • Statybinės transporto priemonės žaidimo rinkinys. Statyti LEGO® City bus kur kas smagiau su šiuo žaisliniu mobiliuoju kranu, kurį sudaro daugybė ypatybių ir funkcijų ištisoms valandoms išradingo žaidimo.
  • Kas yra dėžutėje? Viskas, ko vaikams reikia sukonstruoti daugiafunkcį mobilųjį kraną, LEGO® City kelio plokštelė, skirta prijungti prie kitų žaidimo rinkinių, ir vairuotojo bei krano operatoriaus minifigūrėlės.
  • Visai kaip tikras. Vaikai gali nuleisti atramines kojas, pasukti ir ištiesti strėlę bei pakelti ir nuleisti suktuvą.
  • Smagus žaislas vaikams. LEGO® City Mobiliojo krano (60324) žaidimo rinkinį galima padovanoti kaip gimtadienio ar bet kurios kitos progos dovaną berniukams ir mergaitėms nuo 7 metų amžiaus.
  • Puikiai tinka žaisti ir eksponuoti. Sukonstruotas mobilusis kranas yra 9 cm aukščio, 25 cm ilgio ir 8 cm pločio.
  • Pagrindiniai minifigūrėlių priedai. Žaislinius priedus sudaro veržliaraktis, radijo stotelė ir 2 saugos šalmai.
  • Su spausdintomis ir skaitmeninėmis instrukcijomis. Vaikai gali priartinti, pasukti ir apžiūrėti modelį iš visų kampų, konstruodami su nemokama LEGO® Building Instructions programėle, išmaniesiems telefonams ir planšetiniams kompiuteriams.
  • Padeda vaikams augti. LEGO® City Didžiųjų transporto priemonių rinkiniai padeda vaikams įgyti pasitikėjimo savimi ir lavinti pagrindinius įgūdžius su tikroviškais modeliais ir smagiais personažais, kurie įkvepia nevaržomam kūrybingam žaidimui.
  • Žaislai, kuriais galima pasikliauti. Visi LEGO® komponentai atitinka griežtus pramonės standartus, užtikrinančius nuolatinę kokybę, suderinamumą ir smagų konstravimą – nuo pat 1958 metų.
  • Maksimaliai išbandyti. LEGO® kaladėlės ir dalys mėtomos, kaitinamos, gniuždomos, sukamos ir analizuojamos siekiant užtikrinti, kad jos atitiktų griežtus pasaulinius saugos standartus.

60324_lifestyle-62de62deba244.jpg

Daugiafunkcinis konstravimo žaislas

Vaikams, kurie žavisi statybinėmis transporto priemonėmis, patiks šis žaislinis mobilusis kranas su daugybe tikroviškų detalių ir funkcijų.

60324_hero-62de62f4b1479.jpg

Gausybė tikroviškų funkcijų

Šis 340 dalių žaislinis kranas turi veikiančią strėlę, atramas ir gervės sistemą, taip pat vairuotojo ir darbininko minifigūrėles.

60324_build-62de63b3effe3.jpg

Lavinkite pagrindinius įgūdžius

LEGO® City konstravimo žaislai padeda vaikams lavinti fizinius įgūdžius ir įgyti pasitikėjimo savimi konstruojant ir žaidžiant.

60324_inthebox-62de63ccb2dba.jpg

Puiki dovana Didžiųjų transporto priemonių gerbėjams

Šis žaidimo rinkinys idealiai tinka vaikams nuo 7 metų amžiaus ir puikiai papildo esamus LEGO® City žaidimo rinkinius.

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.

LEGO City

Serijoje LEGO® City yra visi elementai, kuriuos vaikas mato kasdien. Jie paskatins vaiką sukonstruoti veiksmo ir džiaugsmo kupiną miestą. Čia rasite visas pagrindines temas, pagal kurias galima konstruoti valandų valandas. Nuo policijos ir ugniagesių brigados iki daugybės šaunių transporto priemonių ir tikroviškų pastatų, kuriuos vaikui patiks konstruoti ir su jais žaisti. Serijoje LEGO® City iš tiesų yra daug detalių, kurios sužadins vaizduotę ir leis vaikams atrasti pasaulį su begale konstravimo variantų. LEGO® City – tai neribotų galimybių pasaulis, kuriame vaikai gali žaisti įvairius smagius žaidimus.

 

Mes esame tam, kad padėtume auginti laimingus vaikus! Tad mielai padėsime greitai ir patogiai išsirinkti geriausią, Jums reikalingos vaikiškos prekės variantą. Babycity prekių kataloge rasite platų populiariausių vaikiškų prekių ženklų pasirinkimą, todėl perkant pas mus visada rasite iš ko išsirinkti! Čia galite rinktis iš patikimo ir gerai žinomo LEGO CITY prekės ženklo asortimento. 60324 LEGO® City Great Vehicles Mobilusis kranas - jau pamėgta tėvelių prekė, palengvinanti kasdienybę su vaikais. Jus dominantis pirkinys - 60324 LEGO® City Great Vehicles Mobilusis kranas - siūlomas patrauklia kaina, kuris neabejotinai taps puikiu pagalbininku auginant vaiką. Apsilankius internetinėje ar fizinėje parduotuvėje galėsite apžiūrėti norimą prekę.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

60324 LEGO® City Great Vehicles Mobilusis kranas

Kodas: 4040101-5370
Barkodas: 5702017117607
3149
4499
31,49 €
44,99 €
* www.babycity.lt prieš akciją galiojusi įprastinė kaina. Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2025-02-28
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus