I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 7+ m.
Prekės ženklas: LEGO STAR WARS
Kilmės šalis: Čekija

Apie prekę

Surenk įspūdingą mūšį tarp 501-ojo legiono klonų karių ir separatistų kariuomenės kovinių droidų. Saugokis droidų iš AT-RT kabinos, kurie dairosi elektriniais žiūronais. Pulk greitaeige BARC skraidykle ir iššauk iš smaigų šaudyklės. Ginkis kovinių droidų lazeriniais ginklais. Kas nugalės šiame įspūdingame LEGO® Star Wars™ nuotykyje? Nuspręsi tu.

Renkite įspūdingas kovas tarp 501-ojo legiono klonų karių ir separatistų armijos kovinių droidų su šiuo veiksmo kupinu LEGO® Star Wars™ konstravimo rinkiniu vaikams (75280). Lanksčios AT-RT vaikštynės ir BARC greitaeigės skraidyklės modeliai išsiskiria 2020 m. rugpjūtį atnaujintu dizainu bei autentišku 501-ojo legiono mėlynos ir baltos spalvos deriniu bei smaigų šaudyklėmis žaidimo kovoms.

Žaidimas vaidmenimis Mažieji gali atkurti neužmirštamas filmo „Žvaigždžių karai: klonų karai“ scenas su 4 LEGO minifigūrėlėmis: 3 501-ojo legiono klonų karių, 501-ojo legiono reaktyvinio kario bei 2 kobinių droidų LEGO veiksmo figūrėlės. Jos visos turi ginklus, o AT-RT turi tvirtinimo taškus lazeriniam ginklui ir elektrinių žiūronų elementui, kad įkvėptų kūrybiškam žaidimui.

LEGO Star Wars visata Nuo 1999 metų LEGO Group atkuria „Star Wars“ visatos erdvėlaivius, transporto priemones, vietoves ir personažus. Šiuo metu LEGO Star Wars yra pati sėkmingiausia tema, kurios konstruojami žaidimo rinkiniai ir konstruojami kolekciniai žaislai yra geidžiamos dovanos bet kokio amžiaus gerbėjams.

  • Vaikai gali žaisti vaidmenimis už 501-ojo legiono klonų karius ir atkurti įspūdingą veiksmą iš filmo „Žvaigždžių karai: klonų karai“ su šiuo LEGO Star Wars™ veiksmo rinkiniu (75280) su AT-RT vaikštyne ir BARC greitaeige skraidykle.
  • Šį LEGO® Star Wars™ konstravimo rinkinį sudaro 4 LEGO minifigūrėlės: 3 2020 m. modelio 501-ojo klonų kariai ir 501-ojo legiono reaktyvinis karys su reaktyvinė kuprinės elementu bei 2 koviniai droidai su ginklais mūšiams.
  • AT-RT vaikštynė išsiskiria 2020 m. spalvų deriniu, lanksčiomis kojomis, smaigų šaudykle, tvirtinimo taškais lazeriniam ginklui ir elektrinių žiūronų elementu, o BARC greitaeigė skraidyklė turi 2 smaigų šaudykles kūrybiškam žaidimui įkvėpti.
  • Šis 285 dalių konstruojamas žaidimo rinkinys yra tobula gimtadienio arba šventinė dovana berniukams ir mergaitėms nuo 7 metų amžiaus. 2 transporto priemones taip pat galima valdyti vaizdo žaidime LEGO® Star Wars: The Skywalker Saga.
  • Kompaktiška, tvirta LEGO® Star Wars™ AT-RT vaikštynė yra 17 cm aukščio, 9 cm ilgio ir 8 cm pločio – patogi įsimesti į vaiko kuprinę ir drauge su BARC greitaeige skraidykle pasiimti pramogas su savimi.
  • Šiam nuostabiam vaikiškam konstravimo žaislui nereikia baterijų – jis sukurtas vien iš LEGO® kaladėlių ir yra maitinamas vaikų vaizduote, todėl veiksmas niekada nesiliauja.
  • Svarstote, ar nupirkti šį „Žvaigždžių karų™“ konstravimo rinkinį LEGO® naujokui? Jokių bėdų. Pridedamos paprastos iliustruotos instrukcijos. Pradėkite vos atidarę dėžę!
  • LEGO® Star Wars™ konstravimo žaislai puikiai tinka vaikams (ir suaugusiems gerbėjams) atkurti scenas iš „Žvaigždžių karų“ sagos, kurti savo galaktinius nuotykius ir demonstruoti kolekcinius konstravimo modelius.
  • Nuo pat 1958 metų LEGO® kaladėlės atitinka griežčiausius pramonės standartus, užtikrinančius tvirtumą ir lengvą sujungimą bei atskyrimą kiekvieną kartą – nebūtina naudoti Galios!
  • LEGO® kaladėlės ir dalys tikrinamos beveik visais įmanomais būdais, kad kiekvienas konstravimo rinkinys atitiktų griežčiausius saugos ir kokybės standartus visame pasaulyje bei tolimose, tolimose galaktikose!
CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.

LEGO Star Wars

Statytojai gali suvienyti savo jėgas ir konstruoti legendinius „All-Stars“ iš savo mėgstamiausių „Star Wars™“ filmų.

Mes esame tam, kad padėtume auginti laimingus vaikus! Tad mielai padėsime greitai ir patogiai išsirinkti geriausią, Jums reikalingos vaikiškos prekės variantą. Babycity prekių kataloge rasite platų populiariausių vaikiškų prekių ženklų pasirinkimą, todėl perkant pas mus visada rasite iš ko išsirinkti! Čia galite rinktis iš patikimo ir gerai žinomo LEGO STAR WARS prekės ženklo asortimento. 75280 LEGO® Star Wars™ 501-ojo legiono™ klonų kariai - jau pamėgta tėvelių prekė, palengvinanti kasdienybę su vaikais. Jus dominantis pirkinys - 75280 LEGO® Star Wars™ 501-ojo legiono™ klonų kariai - siūlomas patrauklia kaina, kuris neabejotinai taps puikiu pagalbininku auginant vaiką. Apsilankius internetinėje ar fizinėje parduotuvėje galėsite apžiūrėti norimą prekę.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

75280 LEGO® Star Wars™ 501-ojo legiono™ klonų kariai

Kodas: 4040101-4807
Barkodas: 5702016617245
2449
3499
24,49 €
34,99 €
* www.babycity.lt prieš akciją galiojusi įprastinė kaina. Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2025-02-28
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus