I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 9+ m.
Prekės ženklas: LEGO STAR WARS
Kilmės šalis: Čekija

Apie prekę

Prisijunk prie Darth Vader Imperijos Erdvėlaivyje klasikiniam „Žvaigždžių karų™“ veiksmui! Sėsk į kabiną su Imperijos karininku ir paleisk šį elegantišką transporto laivą. Nulenk sparnus skrydžiui ir taikykis į sukilėlių erdvėlaivius smaigų šaudykle. Sučiupk Luke Skywalker ir sugrįžk į Mirties žvaigždę. Tačiau kas nugalės šviesos kardų dvikovoje – džedajus Lukas ar Sitų valdovas Vader? Tai nuspręsi tu!

Gerbėjai gali žaisti įspūdingas scenas iš klasikinių Žvaigždžių karų™ trilogijos su šiuo konstruojamu Imperijos erdvėlaivio (75302) modeliu. Iš LEGO® kaladėlių gražiai atkurtas elegantiško dizaino krovininis laivas su atsidarančia kabina minifigūrėlėms, atidaromu pagrindiniu skyriumi, kuriame telpa 2 LEGO minifigūrėlės, sulankstomais sparnus skrydžio ir tūpimo režimams bei 2 smaigų šaudyklėmis. Nežaidžiant jis taps puikia puošmena.

Smagus žaidimas vaidmenimis Šį nuostabų konstruojamą žaislą vaikams sudaro Darth Vader, Imperijos karininko ir Luke Skywalker LEGO minifigūrėlės su šviesos kardais ir blasteriais.

Nuostabios dovanos LEGO Group kuria legendinius erdvėlaivius, transporto priemones, vietoves ir personažus iš „Žvaigždžių karų“ visatos nuo 1999 metų. LEGO Star Wars šiuo metu yra jos sėkmingiausia serija, kurioje galima rasti smagių, kūrybiškų dovanų bet kokio amžiaus gerbėjams.

  • Sukonstruokite elegantišką Imperijos erdvėlaivį iš LEGO® kaladėlių ir žaiskite scenos iš klasikinės „Žvaigždžių karų™“ trilogijos su šiuo veiksmų kupinu konstravimo žaislu vaikams (75302).
  • Su 3 LEGO® minifigūrėlėmis – Darth Vader ir Luke Skywalker su šviesos kardais ir Imperijos karininkas su blasteriu bei antrankių elementas smagiam, kūrybiškam žaidimui.
  • Imperijos erdvėlaivis pasižymi atsidarančia kabina minifigūrėlėms, atsidarančiu pagrindiniu skyriumi, kuriame telpa 2 LEGO® minifigūrėlės, sulankstomais sparnus skrydžio ir tūpimo režimams bei 2 smaigų šaudyklėmis.
  • Šis nuostabus konstruojamas žaislas taps geriausia gimtadienio, atostogų ar netikėta dovana vaikams ir „Žvaigždžių karų™“ gerbėjas nuo 9 metų amžiaus. Jį smagu konstruoti ir juo žaisti savarankiškai arba su šeima ir draugais.
  • Imperijos erdvėlaivis yra 25 cm aukščio, 24 cm ilgio ir 35 cm pločio. Vaikai su pasididžiavimu demonstruos kūrinį savo kambaryje, kai juo nežais.
  • Svarstote, ar nupirkti šį konstruojamą rinkinį „Žvaigždžių karų™“ gerbėjui, kuris neturi LEGO® patirties? Jokių problemų. Jis turi aiškias instrukcijas, kad jie greitai įgustų konstruoti kaip tikri džedajai.
  • Yra LEGO® Star Wars™ rinkinių, kurie sužavėtų bet kokio amžiaus žmones, nesvarbu, ar jie nori atkurti įsimintinas scenas, žaisti vaidmenimis savo istorijas ar tiesiog konstruoti ir demonstruoti stulbinančius konstruojamus modelius.
  • LEGO® komponentai tenkina griežtus pramonės standartus, kad užtikrintų, jog jie yra suderinami ir vienodai susijungia į tvirtus modelius.
  • LEGO® komponentai mėtomi, kaitinami, gniuždomi, sukiojami ir tiriami, kad atitiktų vienus iš griežčiausių saugos ir kokybės standartų šioje žemėje ir tolimose, tolimose galaktikose!
CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.

LEGO Star Wars

Statytojai gali suvienyti savo jėgas ir konstruoti legendinius „All-Stars“ iš savo mėgstamiausių „Star Wars™“ filmų.

Mes esame tam, kad padėtume auginti laimingus vaikus! Tad mielai padėsime greitai ir patogiai išsirinkti geriausią, Jums reikalingos vaikiškos prekės variantą. Babycity prekių kataloge rasite platų populiariausių vaikiškų prekių ženklų pasirinkimą, todėl perkant pas mus visada rasite iš ko išsirinkti! Čia galite rinktis iš patikimo ir gerai žinomo LEGO STAR WARS prekės ženklo asortimento. 75302 LEGO® Star Wars™ Imperijos erdvėlaivis™ - jau pamėgta tėvelių prekė, palengvinanti kasdienybę su vaikais. Jus dominantis pirkinys - 75302 LEGO® Star Wars™ Imperijos erdvėlaivis™ - siūlomas patrauklia kaina, kuris neabejotinai taps puikiu pagalbininku auginant vaiką. Apsilankius internetinėje ar fizinėje parduotuvėje galėsite apžiūrėti norimą prekę.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

75302 LEGO® Star Wars™ Imperijos erdvėlaivis™

Kodas: 4040101-4993
Barkodas: 5702016914474
10499
104,99 €
104,99 €
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus