I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 18+ m.
Prekės ženklas: LEGO STAR WARS
Kilmės šalis: Čekija

Apie prekę

Įkūnykite piktą menančio „Star Wars™“ blogiuko išvaizdą su šiuo Darth Vader konstruojamu ir eksponuojamu šalmu. Atsipūskite ir imkitės sudėtingo kūrybiško iššūkio, atkurdami kiekvieną autentišką detalę LEGO® stiliumi. Tada eksponuokite jį ant stovo su pavadinimo lentele kaip pokalbiui įkvepiančią stalo puošmeną arba akį džiuginančią namų dekoraciją.

Įamžinkite sitų Tamsos valdovą su šiuo kolekciniu LEGO® Star Wars™ Darth Vader šalmu (75304). Pasinerkite į sudėtingą konstravimo procesą ir prisiminkite klasikines „Žvaigždžių karų“ sagos scenas, konstruodami klasikines pagrindinio blogiuko šalmo detales LEGO stiliumi.

Sukurta eksponavimui Darth Vader šalmas yra kompaktiško dydžio ir turi stovą su pavadinimo lentele, tad jis taps įspūdinga puošmena, kuri sukurs ypatingą atmosferą namuose arba biure. Taip pat susipažinkite su kitu 2021 metų gegužės LEGO Star Wars konstruojamu ir eksponuojamu Skauto kario šalmu (75305).

Išskirtinė dovanos idėja Šis aukščiausios kokybės rinkinys, kuris yra LEGO Star Wars konstravimo rinkinių suaugusiems dalis, taps nuostabiu suvenyru sau, „Žvaigždžių karų“ gerbėjui, patyrusiems LEGO konstruotojams arba mėgstantiems smagias, kūrybiškas užduotis.

  • Atitrūkite nuo kasdienybės streso mėgaukitės kokybišku laisvalaikiu, atkurdami kiekvieną grėsmingą Darth Vader detalę su šiuo kolekciniu LEGO® Star Wars™ konstravimo rinkiniu (75304).
  • Iš LEGO® kaladėlių atkurtas legendinis Darth Vader šalmas, atgaivins prisiminimus apie „Žvaigždžių karų™“ sagos scenas, o stovas su pavadinimo lentele jį pavers įspūdinga puošmena.
  • Šis rinkinys yra LEGO® Star Wars™ konstruojamų ir eksponuojamų šalmų kolekcijos dalis – taip pat ieškokite 2021 metų gegužės Skauto kario šalmo (75305).
  • Šis 834 dalių rinkinys suteiks sudėtingą, bet malonią konstravimo patirtį, be to, jis taps geriausia gimtadienio, švenčių arba netikėta dovana „Žvaigždžių karų™“ gerbėjui, patyrusiam LEGO® konstruotojui arba modeliuotojui.
  • 20 cm aukščio, 15 cm pločio ir 14 cm gylio konstruojamam Darth Vader šalmo modeliui nereikia daug vietos eksponavimui, bet jis neabejotinai paliks neišdildomą įspūdį.
  • Perkate šį rinkinį ištikimam „Žvaigždžių karų™“ gerbėjui, kuris neturi LEGO® konstravimo patirties? Nieko tokio. Jis turi aiškias instrukcijas, todėl net pradedantieji jį konstruos tarsi džedajų riteriai.
  • Šis LEGO® Star Wars™ rinkinys suaugusiesiems yra dalis aukščiausios kokybės ir smagių konstravimo rinkinių kolekcijos, skirtos jums, patyrusiems konstruotojams, kuriems patinka betarpiški kūrybiniai projektai.
  • Nuo 1958 metų LEGO® komponentai atitinka griežtus pramonės standartus, kad nuolat patikimai susijungtų į tvirtus modelius.
  • LEGO® kaladėlės ir dalys tikrinamos maksimaliai, kad atitiktų vienus griežčiausių saugos ir kokybės standartų visame pasaulyje (ir tolimose, tolimose galaktikose!).

LEGO Star Wars

Statytojai gali suvienyti savo jėgas ir konstruoti legendinius „All-Stars“ iš savo mėgstamiausių „Star Wars™“ filmų.

Mes esame tam, kad padėtume auginti laimingus vaikus! Tad mielai padėsime greitai ir patogiai išsirinkti geriausią, Jums reikalingos vaikiškos prekės variantą. Babycity prekių kataloge rasite platų populiariausių vaikiškų prekių ženklų pasirinkimą, todėl perkant pas mus visada rasite iš ko išsirinkti! Čia galite rinktis iš patikimo ir gerai žinomo LEGO STAR WARS prekės ženklo asortimento. 75304 LEGO® Star Wars™ Darth Vader™ šalmas - jau pamėgta tėvelių prekė, palengvinanti kasdienybę su vaikais. Jus dominantis pirkinys - 75304 LEGO® Star Wars™ Darth Vader™ šalmas - siūlomas patrauklia kaina, kuris neabejotinai taps puikiu pagalbininku auginant vaiką. Apsilankius internetinėje ar fizinėje parduotuvėje galėsite apžiūrėti norimą prekę.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

75304 LEGO® Star Wars™ Darth Vader™ šalmas

Kodas: 4040101-4994
Barkodas: 5702016914498
7489
10699
74,89 €
106,99 €
* www.babycity.lt prieš akciją galiojusi įprastinė kaina. Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2025-02-28
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus