I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 14+ m.
Prekės ženklas: LEGO Marvel Avengers Movie 4
Kilmės šalis: Čekija

Apie prekę

Didesnių ar geresnių kosminių laivų tiesiog nebūna! Jis vienodai šaunus tiek viduje, tiek išorėje, su arsenalu, kompiuteriu… ir net kampeliu kavai ir spurgoms! Sukamuoju stovu gali nutaisyti reikiamą erdvėlaivio padėtį. Tada atidaryk kabiną ir prisijunk prie Star-Lord, Groot, Rocket, Mantis ir Thor, jiems skrendant ieškoti nuotykių visatoje.

LEGO® Marvel Sergėtojų erdvėlaivis (76193) idealiai pritaikytas kiekvienam nuo 14 metų amžiaus, kam rimtai patinka „Marvel Avengers“ filmai, arba tiesiog mėgstantiems kurti šaunius modelius.

Konstruojamas ir eksponuojamas „Marvel“ erdvėlaivis Gerbėjai gali atkurti vieno žymiausių erdvėlaivių iš „Marvel Avengers“ filmų autentiškas detales ir šaunų stilių. Atsidarančioje kabinoje yra vietos legendinėms į rinkinį įtrauktoms LEGO Marvel minifigūrėlėms: Star-Lord, Groot, Rocket, Mantis, Thor ir Chitauri kariui. Smagias ypatybes sudaro arsenalas, kompiuteris ir kampelis vaišintis kava ir spurgomis. Sukamuoju stovu galim nutaisyti dinamišką erdvėlaivio padėtį eksponavimui ir nesibaigiantiems išradingiems nuotykiams. O veiksmui nuščiuvus, jis taps puikia vaikų kambario puošmena.

Nuostabūs konstravimo žaislai jauniesiems superherojams „Marvel Avengers“ konstravimo rinkiniai suteikia vaikams galimybę atkurti scenas iš mėgstamų „Marvel“ filmų ir atveria jaudinančią išradingo superherojų žaidimo visatą.

  • Puoselėkite vaikų meilę „Galaktikos sergėtojams“ ir „Marvel Avengers“ filmams su stulbinančiu LEGO® Marvel Sergėtojų laivu (76193).
  • Su Star-Lord, Groot, Rocket, Mantis, Thor ir Chitauri kario LEGO® minifigūrėle bei šauniais ginklais ir priedais.
  • Perkelkite vaikus į išradingų nuotykių visatą su šiuo maloniu konstruoti projektu. O veiksmui nurimus jis įspūdingai atrodys ant sukamojo stovo.
  • Šis išskirtinis konstruojamas ir eksponuojamas modelis vaikams, taps puikia gimtadienio, Kalėdų arba asmenine dovana visiems modeliavimo entuziastams arba „Marvel Universe“ gerbėjams nuo 14 metų amžiaus.
  • Laivas (su stovu) yra 25 cm aukščio, 36 cm ilgio ir 59 cm pločio ir patikimai stovi ant tvirto sukamojo pagrindo.
  • Visi LEGO® Marvel konstruktoriai yra aukščiausios kokybės žaidimo rinkiniai mažiesiems superherojams, sukurti taip, kad šie galėtų džiaugtis nesibaigiančiu kūrybišku žaidimu.
  • LEGO® konstravimo komponentai atitinka griežčiausius pramonės kokybės standartus, visuomet užtikrinančius nuolatinę kokybę, suderinamumą ir tinkamą sujungimą bei atskyrimą – nuo pat 1958 metų.
  • LEGO® komponentai mėtomi, kaitinami, gniuždomi, sukami ir analizuojami siekiant užtikrinti, kad jie atitiktų griežtus pasaulinius saugos standartus.

lifestyle_76193_lt-61c9af9eb5a4b.jpg

hero_76193_lt-61c9afa5a9e8d.jpg


features_690x360_76193_lt-61c9afbca8452.jpg

build_76193_lt-61c9afc3cebd8.jpg

inthebox_76193_lt-61c9afcccf11a.jpg

Mes esame tam, kad padėtume auginti laimingus vaikus! Tad mielai padėsime greitai ir patogiai išsirinkti geriausią, Jums reikalingos vaikiškos prekės variantą. Babycity prekių kataloge rasite platų populiariausių vaikiškų prekių ženklų pasirinkimą, todėl perkant pas mus visada rasite iš ko išsirinkti! Čia galite rinktis iš patikimo ir gerai žinomo LEGO Marvel Avengers Movie 4 prekės ženklo asortimento. LEGO® 76193 Marvel Super Heroes Sergėtojų erdvėlaivis - jau pamėgta tėvelių prekė, palengvinanti kasdienybę su vaikais. Jus dominantis pirkinys - LEGO® 76193 Marvel Super Heroes Sergėtojų erdvėlaivis - siūlomas patrauklia kaina, kuris neabejotinai taps puikiu pagalbininku auginant vaiką. Apsilankius internetinėje ar fizinėje parduotuvėje galėsite apžiūrėti norimą prekę.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

LEGO® 76193 Marvel Super Heroes Sergėtojų erdvėlaivis

Kodas: 4040101-5205
Barkodas: 5702016913217
12249
17499
122,49 €
174,99 €
* www.babycity.lt prieš akciją galiojusi įprastinė kaina. Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2025-02-28
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus