I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 9+ m.
Prekės ženklas: LEGO HARRY POTTER
Kilmės šalis: Čekija

Apie prekę

Sužinok, kas vyksta 2 žymiausiuose Hogvartso™ kambariuose! Paslapčių kambaryje Haris Poteris™ kovoja su Tomu Ridliu ir milžinišku Basilisku. Didžioje menėje paruošta stebuklinga skrybėlė ir kiti magiški priedai. Visur tvyro įtampa ir (Kornvalio fėjos!). Taip pat yra staigmenų: išskirtinė auksinė jubiliejinė Voldemorto™ minifigūrėlė ir 6 atsitiktinės burtininko kortų plytelės.

LEGO® Harry Potter™ Hogvartso™ paslapčių kambarys (76389) žaidimo rinkinys yra įspūdingas kolekcinis žaislas, idealiai pritaikytas išradingam žaidimui ir eksponavimui.

Autentiškos detalės iš filmo Šį universalų rinkinį sudaro gerai pažįstami kambariai, kerinčios ypatybės ir pažįstami personažai iš Hario Poterio filmų. Didžiojoje menėje yra 2 ilgi stalai, Dumbldoro auksinės pelėdos pultas ir tokie autentiški priedai, kaip stebuklinga skrybelė. Kaip ir filmuose paslapčių kambarys turi žymųjį apskritą įėjimą ir didelę statulą su prasižiojančia burna koridoriumi, pro kurį į kambarį patenka gyvatė Basiliskas. Išradingam žaidimui ir eksponavimui įkvėpti pridedama 10 minifigūrėlių: Haris Poteris, Džinė Vizli, Tomas Ridlis, Kolinas Krivis, Džastinas Flinč-Flečlis, Luna Geranorė™, Gilderojus Lokhartas, Albas Dumbldoras™, profesorė Sinistra ir Beveik begalvis Nikas. Taip pat yra kolekcinių staigmenų: isškirtinė auskinė jubiliejinė Voldemorto™ minifigūrėlė ir 6 atsitiktinės burtininko kortų plytelės.

  • Didelis modulinis LEGO® Harry Potter™ Hogvartso™ paslapčių kambario (76389) žaidimo rinkinys yra universalus, išskirtinis žaislas, kuris sužavės visus Hario Poterio filmų gerbėjus.
  • 10 minifigūrėlių: Haris Poteris, Džinė Vizli, Tomas Ridlis, Kolinas Krivis, Džastinas Flinč-Flečlis, Luna Geranorė™, Gilderojus Lokhartas, Albas Dumbldoras™, profesorė Sinistra ir Beveik begalvis Nikas.
  • Keli ypatybių kupini kambariai ir pažįstamos minifigūrėlės atveria vaikams begalines galimybes žaisti mėgstamiausias scenas ir kurti savus pasakojimus.
  • Ši magiška modulinė sistema suteikia vaikams nuo 9 metų amžiaus galimybę jungti kitus kambarius ir sukurti visą Hogvartso™ pilį.
  • Rinkinys yra 40 cm aukščio, 40 cm pločio ir 11 cm gylio bei lengvai dera su LEGO® Harry Potter™ rinkiniais papildomoms pramogoms.
  • Beveik begalvis Nikas yra išskirtinė tamsoje šviečianti tamsi minifigūrėlė. Lankstus Basiliskas pražiodomais nasrais, galvos dalimi su 2 pasukamomis jungtimis ir uodega, kurią sudaro 3 perkonstruojamos dalys.
  • Su išskirtine auksine Voldemorto™ minifigūrėle magiškam LEGO® Harry Potter™ 20-mečiui paminėti. Jį taip pat sudaro 6 atsitiktinės kolekcinės burtininko kortelių plytelės (vaikai iš viso gali surinkti 16).
  • LEGO® Harry Potter™ žaisluose yra mėgstamų personažų, nuostabių būtybių ir pažįstamų vietovių ir populiarių filmų. Tai – tobula dovana vaikams, kurie nori dalyvauti magiškuose filmų nuotykiuose.
  • LEGO® konstravimo rinkiniai tenkina griežčiausius pramonės kokybės standartus, visuomet užtikrinančius nuolatinę kokybę, suderinamumą ir idealų sujungimą bei atskyrimą – nuo pat 1958 metų.
  • LEGO® komponentai mėtomi, kaitinami, gniuždomi, sukami ir analizuojami siekiant užtikrinti, kad jie atitiktų reiklius pasaulinius saugos standartus.

lifestyle_76389_lt-61c9b27897381.jpg

hero_76389_lt-61c9b281c3a64.jpg

feature_690x360px_76389_lt-61c9b29d9788d.jpg

build_76389_lt-61c9b2a589563.jpg

inthebox_76389_lt-61c9b2ab71e54.jpg

Mes esame tam, kad padėtume auginti laimingus vaikus! Tad mielai padėsime greitai ir patogiai išsirinkti geriausią, Jums reikalingos vaikiškos prekės variantą. Babycity prekių kataloge rasite platų populiariausių vaikiškų prekių ženklų pasirinkimą, todėl perkant pas mus visada rasite iš ko išsirinkti! Čia galite rinktis iš patikimo ir gerai žinomo LEGO HARRY POTTER prekės ženklo asortimento. 76389 LEGO® Harry Potter™ Hogvartso™ paslapčių kambarys - jau pamėgta tėvelių prekė, palengvinanti kasdienybę su vaikais. Jus dominantis pirkinys - 76389 LEGO® Harry Potter™ Hogvartso™ paslapčių kambarys - siūlomas patrauklia kaina, kuris neabejotinai taps puikiu pagalbininku auginant vaiką. Apsilankius internetinėje ar fizinėje parduotuvėje galėsite apžiūrėti norimą prekę.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

76389 LEGO® Harry Potter™ Hogvartso™ paslapčių kambarys

Kodas: 4040101-5211
Barkodas: 5702016913583
13183
16999
131,83 €
131,83 €
Kaina galioja tik perkant internetu.
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus